”București: primărița capitalei pe calea credinței!”

banii de la ratb la biserica

Rectificarea bugetului la Primăria Capitalei: Un milion de euro, luat de la achizițiile pentru RATB și alocat Catedralei Neamului – Așadar, bucureștenii, așteptând  mijloacele de transport, mai în lung decât a doua venire a Mântuitorului, se vor ruga cu smerită evlavie să ia dracu pe cine găsește astfel de soluții, fără să se gândească la viața lor de zi cu zi.

La rectificarea bugetară aprobată în ședința de luni a Consiliului General al Municipiului București, subvenția PMB pentru Catedrala Mântuirii Neamului a fost suplimentată cu un milion de euro, ceea ce urcă la peste 19 milioane de lei întreaga sumă distribuită în 2017 pentru acest obiectiv.

Banii, explică pe pagina sa de Facebook Ciprian Ciucu, membru PNL în Consiliul General, au fost luați din totalul alocat anul acesta RATB pentru achiziția de mijloace de transport în comun.

O sumă similară, de un milion de euro, a fost alocată la această rectificare pentru achiziționarea a șase salvări – autospeciale de intervenție, solicitate de Serviciului de Ambulanță București Ilfov (SABIF). Citește în detaliu: Rectificarea bugetului la Primaria Capitalei