Cadavrul băiețelului de doi ani ”căutat de FBI” a fost găsit

Urmărind cazul ”Un băiețel de 2 ani dat în urmărire, FBI-ul ajută la căutare”

FBI a anunțat că anchetatorii au descoperit ceea ce se crede a fi corpul unui băiat de doi ani, ai cărui părinți au fost implicați într-o aparentă sinucidere în Montana.

„Autoritățile de la Montana au descoperit ceea ce se crede a fi rămășițele copilului dispărut la Medford, Oregon, în vârstă de 2 ani, Aiden Salcido. Vă mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în căutare. Vă rugăm să păstrați familia lui Aiden în gândurile voastre…” Biroul FBI din Portland a Tweeter, duminică seara.

Poliția din Medford a spus că a fost descoperit cadavrul într-o zonă îndepărtată din Montana. Nu este clar cum a murit.

Rămășițele au fost găsite în aceeași zonă în care familia a fost văzută cu câteva zile în urmă.

Poliția din Medford a declarat că martorii au adus informații după ce au văzut știrile și au contribuit la găsirea unei tabere îndepărtate care se crede că este ocupată de familie.

Părinții băiatului, Daniel Salcido și Hannah Janiak, au fost găsiți miercuri morți în Kalispell, Mont.

Ofițerii l-au găsit mort pe Hannah Janiak cu o rană prin împușcare în cap și Daniel Salcido a murit cu o rană de glonț auto-provocată, a spus FBI-ul. Copilul lor nu a fost în mașina SUV GMC, cu numere de înmatriculare de Oregon.

Împreună cu scule de camping și îmbrăcăminte, detectivii au găsit o chitanță în mașină de la Kalispell Walmart de pe 25 iulie, în aceeași zi în care au murit. Salcido și Janiak au apărut pe camerele de supraveghere, dar Aiden nu era, au spus anchetatorii.

Comitatul Jackson, Oregon, biroul șerifului a investigat cuplul pentru un jaf petrecut în 2018, a declarat FBI-ul. Ambii au fost condamnați pentru acele acuzații, iar Janiak urma să înceapă a-și ispăși pedeapsa în închisoarea Jackson County, pe 11 iunie, a declarat FBI-ul. Nu s-a prezentat pentru condamnarea ei. Ordinele pentru arestarea cuplului au fost apoi emise și ei dați în urmărire.

Se vehiculează versiunea că părinții ar fi ucis copilul înainte să fie ucisă Hannah de către Daniel care imediat după s-ar fi sinucis. Ancheta continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.