Cadavrul carbonizat în mașină: se investighează pentru crimă – Victima este o femeie de 38 de ani

Cadavrul carbonizat în mașină: se investighează pentru crimă. Victima este o femeie de 38 de ani, de origine marocană. Corpul era pe bancheta din spate a mașinii, dat flăcărilor, lângă incinerator.

Cadavrul carbonizat al unei îngrijitoare în vârstă de 38 de ani, de origine marocană, a fost găsit într-o mașină lângă incineratorul din Modena, de un polițist în civil, care a trecut prin apropiere și a observat fumul provenind din mașină. Cadavrul era pe bancheta din spate a mașinii. Procuratura din Modena a deschis o investigație care indică la prima vedere o crimă voluntară.

 „Condițiile corpului nu permit să se determine modul în care victima a fost ucisă, ne va spune medicina legală – a explicat procurorul-șef din Modena,  Lucia MustiTocmai din condițiile corpului am fi putut stabili că a fost o crimă și nu o sinucidere. Confirm că trupul a fost ars în întregime, dar flăcările nu au ieșit din mașină din cauza lipsei de oxigen. Femeia a fost închisă bine în interiorul  vehiculului”. (Potrivit tgcom24)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here