Câinele aduce stăpânei …o jucărie buclucașă…

Un câine a provocat un șoc proprietarului său după ce a refuzat să pună jos o jucărie sexuală abandonată, pe care a găsit-o în timp ce alerga prin grădină…

Lissa Cross din Canterbury, Noua Zeelandă, se plimba cu prietenul ei credincios, câinele staffordshire, în vârstă de patru ani. Deodată, Huni a dispărut printre copacii din apropiere, doar pentru a reapărea câteva clipe mai târziu cu „noua lui jucărie”.

Femeia de 48 de ani a spus că a râs văzând animalul de companie cu jucăria sexuală în gură și a adăugat că a avut dificultăți în a-l convinge pe Huni s-o lase jos.

După aproape o oră încercând să-l determine pe câine să renunțe la noua sa jucărie de cauciuc, Lissa a spus că Huni a renunțat până la urmă, dar câinele s-a asigurat că își ascunde într-un loc sigur obiectul.

Lissa a spus: „Am fost la râu cu ea în plimbarea noastră obișnuită de dimineață, când a fugit brusc între niște copaci din apropiere. După niște zgomote, ea părea destul de fericită cu ea însăși și această nouă jucărie care îi atârna în gură.  Nu-mi venea să cred ce vedeam. Am încercat să o conving să renunțe la ea, dar nu voia să o lase jos. Când ne-am întors în mașină, a încercat să sară pe scaun cu jucăria în gură. Câinele a iubit întotdeauna jucăriile din cauciuc, așa că nu a vrut să îl lase jos. Dar când în cele din urmă și-a dat seama că nu i se va permite, s-a dus și a îngropat obiectul. Nu am idee de unde a venit sau de ce a fost acolo. Dar cu siguranță m-a făcut să râd cu lacrimi, a fost distractiv.”

Lissa a publicat online fotografiile cu „noua jucărie” a lui Huni, care a atras rapid atenția, strângând peste două mii de like-uri, share-uri și comentarii pe Facebook.

Ea a mai spus: „Huni este un câine jucăuș și grijuliu, cu mult caracter și este foarte loial și protector.” Sursa dailymail.uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.