Câinele aduce stăpânei …o jucărie buclucașă…


Un câine a provocat un șoc proprietarului său după ce a refuzat să pună jos o jucărie sexuală abandonată, pe care a găsit-o în timp ce alerga prin grădină…

Lissa Cross din Canterbury, Noua Zeelandă, se plimba cu prietenul ei credincios, câinele staffordshire, în vârstă de patru ani. Deodată, Huni a dispărut printre copacii din apropiere, doar pentru a reapărea câteva clipe mai târziu cu „noua lui jucărie”.

Femeia de 48 de ani a spus că a râs văzând animalul de companie cu jucăria sexuală în gură și a adăugat că a avut dificultăți în a-l convinge pe Huni s-o lase jos.

După aproape o oră încercând să-l determine pe câine să renunțe la noua sa jucărie de cauciuc, Lissa a spus că Huni a renunțat până la urmă, dar câinele s-a asigurat că își ascunde într-un loc sigur obiectul.

Lissa a spus: „Am fost la râu cu ea în plimbarea noastră obișnuită de dimineață, când a fugit brusc între niște copaci din apropiere. După niște zgomote, ea părea destul de fericită cu ea însăși și această nouă jucărie care îi atârna în gură.  Nu-mi venea să cred ce vedeam. Am încercat să o conving să renunțe la ea, dar nu voia să o lase jos. Când ne-am întors în mașină, a încercat să sară pe scaun cu jucăria în gură. Câinele a iubit întotdeauna jucăriile din cauciuc, așa că nu a vrut să îl lase jos. Dar când în cele din urmă și-a dat seama că nu i se va permite, s-a dus și a îngropat obiectul. Nu am idee de unde a venit sau de ce a fost acolo. Dar cu siguranță m-a făcut să râd cu lacrimi, a fost distractiv.”

Lissa a publicat online fotografiile cu „noua jucărie” a lui Huni, care a atras rapid atenția, strângând peste două mii de like-uri, share-uri și comentarii pe Facebook.

Ea a mai spus: „Huni este un câine jucăuș și grijuliu, cu mult caracter și este foarte loial și protector.” Sursa dailymail.uk


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.