Câinele salvează viața stăpânei și pe cea a fiicei ei, de patru ani

Un PitBull de 11 ani pe nume Sadie a devenit erou pentru că și-a salvat familia de pericolul mortal, după ce a mirosit o scurgere de gaze în subsolul casei lor din Tuckahoe, New York.

Miercuri după-amiază, la ora 15:45, oficialii de la Departamentul de poliție Tuckahoe a primit un apel de la o persoană pentru că  un câine lătra puternic pe Fairview Avenue.

Polițiștii au intervenit și au dus câinele înapoi acasă. Când au ajuns la casă, agenții au observat că ușa glisantă din curtea din spate era deschisă. Apoi, mergând de-a lungul perimetrului casei, i-au izbit un miros persistent  de gaz de la o fereastră deschisă dinspre demisol, a scris Departamentul de Poliție pe Facebook.

Deși a apărut denunțul inițial cum că  „Sadie a fost o rea”, au declarat Departamentul de Poliție,  Pompieri din Eastchester și firma de gaz Edison, mai târziu constatând că nu lătra degeaba, ci pentru a-i alerta, au decis că Sadie merită un premiu..

„A avertizat Sadie pericolul. A simțit mirosul de gaz din casă și a ieșit în stradă pentru a atrage atenția. Câinele a salvat casa de la o potențială explozie de scurgeri de gaz”, a declarat la WABC locotenentul de poliție Lawrence Rotta.

 „Este un erou”, a spus postului de presă proprietarul lui Sadie, Serena Costello, adăugând că  a salvat atât viața ei cât și pe cea a fiicei de 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.