Cameron Diaz, la 47 de ani, a devenit mamă pentru prima oară

Mămica la 47 de ani, Cameron Diaz

Cameron Diaz s-a depășit cu adevărat de această dată: frumoasa actriță tocmai a devenit mamă pentru prima dată, reușind să-și țină sarcina departe de lumina reflectoarelor. De fapt, nimeni nu știa că vedeta de la Hollywood era însărcinată.

„Anul fericit din partea familiei Madden!” – a scris Diaz pe profilul ei de Instagram, într-un mesaj frumos împărtășit și de soțul ei Benji – „Suntem fericiți, norocoși și recunoscători să începem acest nou deceniu anunțând nașterea fiicei noastre Raddix Madden. A reușit să ne cucerească inimile imediat și ne-a completat familia”.  Bucuria cuplului este de înțeles, de asemenea, pentru că poate și ei nu se așteptau la o astfel de surpriză. Cameron Diaz, la 47 de ani, a devenit mamă pentru prima dată.

Dar și cu această ocazie a decis să păstreze confidențialitatea: pe lângă faptul că nu a dezvăluit că este însărcinată, actrița nu a publicat fotografii cu fetița și a anunțat deja că nu are intenția de a face acest lucru. „Suntem încântați să anunțăm această veste, dar în același mod simțim cu tărie nevoia de a proteja confidențialitatea fetiței noastre. Pentru aceasta, nu vom posta nicio fotografie, nici nu vom dezvălui alte detalii despre ea, în afară de faptul că ea este cu adevărat frumoasă”. Pe scurt, va trebui să ne mulțumim să știm că Cameron Diaz și Benji Madden au devenit părinții unei fetițe frumoase.

Vestea i-a surprins pe fanii cuplului, mai ales pentru că, în ultimele luni, nimeni nu bănuise că …venea barza! Au urmat câteva bârfe despre o posibilă burtă suspectă în lunile care au urmat nunții lor, apoi nimic mai mult. În schimb, iată vestea fericită. Pe de altă parte, știm bine cum Cameron Diaz și soțul ei se îngrijesc de confidențialitatea lor. Deja de la nunta lor, acum 5 ani, cei doi începuseră să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Apoi, în 2018, actrița a decis să își încheie cariera pentru a se concentra asupra familiei. Retrasă publicului, ea și-a subțiat comunicările atât de mult încât nimeni nu a observat sarcina. Până acum câteva ore, când însăși Diaz a anunțat nașterea micuței Raddix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.