Can Yaman, actorul după care ”se topesc” italiencele și nu numai

Frumos și cu un corp sculptat parcă, actorul Can Yaman, bărbatul sexy din telenovela turcească, a ales Italia pentru a-și petrece vacanța.

El a devenit celebru în Italia pentru telenovela ”Bitter Sweet – Ingredienti d’amore”, (Dolunay), un serial de televiziune turcesc din 2017, cu Özge Gürel și Can Yaman, în care acesta din urmă joacă rolul de Ferit Aslan, prin care a ”convins” mulți fani să-l urmărească în fiecare după-amiază pe postul tv Canale 5.

Născut la Istanbul, pe 8 noiembrie 1989, scorpion, are un amestec de culturi care curge prin venele sale: bunicul său este din ex-Iugoslavia, bunica sa macedoneană.

Frumos și nu doar atât. În plus față de a fi un actor bun, mai este și avocat – a absolvit dreptul după ce a studiat la un liceu de limbi străine din Istanbul. Acolo a învățat și limba italiană, el mai vorbește corect limba turcă, engleză și germana.

Are mulți fans, în special femei, și el răsplătește această afecțiune, așa cum se citește pe profilul său de Instagram: ”vă mulțumesc pentru toată căldura de care dați dovadă, voi fi întotdeauna recunoscător, Italia te iubesc.”  – O frază care a apărut sub fotografia în care apare înconjurat de admiratoare cu intenția vădită de a se fotografia cu el iar el, ca orice bărbat galant, nu se dă în lături, acceptă cu răbdare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.