Când câștigi 4 milioane de dolari la loz ești considerat norocos, dar când se întâmplă asta și a doua oară?


Mark Clark poate fi considerat cel mai norocos om din Michigan după ce a câștigat pentru a doua oară 4 milioane de dolari la lozuri.

Clark, care locuiește în South Rockwood, Michigan, a câștigat premiul după ce a folosit o monedă ce i-a fost dată de tatăl său, care a murit anul trecut. Potrivit GoodNews

„Am răzuit biletul în magazin … și nu pot să nu mă gândesc că poate acea monedă norocoasă m-a ajutat să câștig”

Prima dată când Clark a câștigat un premiu de 4 milioane de dolari a fost în decembrie 2017, când a jucat jocul instant la loteria Millionaire’s Club.

„Nu crezi că vor putea câștiga milioane de oameni odată și cu siguranță nici că s-ar putea întâmpla cuiva de două ori”, a spus omul de 50 de ani, care a continuat totuși să joace la loterie.

„După prima mea victorie, m-am retras de la muncă și am petrecut mult timp la pescuit.

Tatăl meu și cu mine am pescuit întotdeauna împreună și avem amintiri minunate despre asta, așa că acest lucru mă va ajuta să continui pescuitul și să mă bucur de timp cu fiul și familia.”

Clark a ales să-și accepte premiul ca sumă forfetară de aproximativ 2,5 milioane de dolari în loc de plăți de rentă în întregime.

„Am avut o mulțime de suișuri și coborâșuri în viața mea, dar totul este destul de uimitor acum”, a spus Clark. „Este dificil să exprim în cuvinte exact ceea ce simt.”