Când ți se pare greu să stai în casă: o fetiță în vârstă de 4 ani, bolnavă de cancer, își sărută tatăl prin fereastră, izolată pentru a fi protejată de coronavirus

Când ți se pare greu să stai în casă: o fetiță în vârstă de 4 ani, bolnavă de cancer, își sărută tatăl prin fereastră, izolată pentru a fi protejată de coronavirus.

O fotografie cu o fetiță de patru ani, afectată de cancer, și tatăl ei, sărutându-se printr-o fereastră de sticlă a fost distribuită online pentru a conștientiza importanța izolării personale.

Mila Sneddon suportă în prezent o chimioterapie intensivă, după ce a fost diagnosticată cu leucemie în noiembrie anul trecut.

Și pe măsură ce răspândirea tot mai serioasă a coronavirusului continuă să se extindă în Marea Britanie, familia a luat decizia îndrăzneață de a se auto-izola separat, în încercarea de a împiedica fiica lor bolnavă să prindă Covid-19.

Părinții ei Lynda, de 36 de ani și Scott, de 50 de ani, au decis că cea mai bună modalitate de a-și proteja copilul era… să se izoleze în diferite case.

Mama a împărtășit fotografia sfâșietoare cu Mila sărutându-l pe tatăl ei prin fereastră.

Lynda a explicat cum a împărtășit fotografia pe social media pentru a evidenția importanța distanțării sociale.

„Sper că imaginea va face oamenii conștienți de importanța distanței personale și nu vor mai ignora măsurile impuse. Este greu pentru toți, dar cu cât oamenii mor mai mult, cu atât va trebui să rămânem acasă”

„Se simte neliniștită la culcare știind că tatăl și sora ei nu sunt acasă, dar vizitele la fereastră o fac fericită. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, rămâne o fată fericită și distractivă, care glumește cu tatăl ei când vine. Întreabă „sunteți aici pentru a descărca… consumabile?”

Fotografia, realizată pe 20 martie, a fost apreciată de peste 44.000 de oameni și distribuită de 37.000 de ori.

Lynda a adăugat: „Scott, care este un tehnician de servicii, lucrează mai ales pe cont propriu, ia legătura cu oamenii, inclusiv să ia ce avem nevoie de la supermarket, deci este un risc pur și simplu.

Când a sosit prima dată, Mila a fost confuză și a întrebat de ce nu poate intra tati? – ne-a tulburat pe amândoi.

Însă, după ce a explicat că trebuie să o păstrăm sănătoasă și să o protejăm de germenii care i-ar putea fi fatali, s-a liniștit. Mila este obișnuită izolarea, așa cum sunt mulți părinți cu copii care au sistemul imunitar compromis”. Potrivit the sun.

Lynda a ajuns la concluzia că virusul corona a făcut viața mai dificilă ca niciodată și își face griji pentru medicii care îl tratează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.