Când un gest altruist din partea unui străin poate ferici un copil cu două defecte cerebrale rare și, cum nu ar fi fost destul, și orb

Tehnicianul care se ocupă la domiciliu de problemele cu internetul vine spontan în sprijinul unei mame care are o zi dificilă

Un copil cu nevoi speciale din Greenville, Carolina de Sud, a făcut o legătură neașteptată cu un tehnician Spectrum Internet care lucra la el acasă.

Mama băiatului, Jessica Donnahoo, a scris o postare pe Facebook îndreptată către Spectrum Internet pentru a-și exprima recunoștința pentru bunătatea lui Robert față de fiul său. Iată ce a scris:

„Dragi Spectrum Internet 

Astăzi, tehnicianul vostru, Robert, a venit la noi acasă pentru a ne actualiza rețeaua și pentru a ne ajuta să pornim în streaming TV. Intrase într-o casă de necazuri.

Fiul meu, Sailor, are trei ani. S-a născut cu două defecte cerebrale rare, este și orb. El nu este în stare să-și comunice nevoile și astăzi i-a fost greu. A plâns toată dimineața. Am încercat să-l calmez în timp ce îndeplineam și nevoile fiicei mele în vârstă de doi ani, curățând, spălând vasele și spălând rufe în timp ce soțul meu e la muncă. A fost doar o zi dificilă.

Când Robert a intrat și a început să vorbească, Sailor a fugit spre el și i-a întins mâna. Robert nu părea deloc enervat și, în schimb, l-a ținut pe fiul meu pentru toate cele 45 de minute în care a fost la noi acasă. A înfiripat o prietenie aproape instant în timp ce am pliat rufele. A fost o mare ușurare pentru o mamă obosită.

Robert ar fi putut intra, rezolva munca și să plece, dar în schimb, a văzut o nevoie mai mare decât cea de internet și a înțeles. Acest lucru depășește serviciul pentru clienți: umanitatea este la maxim.

Robert merită o mărire de salariu … o promovare … ceva! Este un avantaj pentru compania dvs. și nu voi uita niciodată amabilitatea acestuia. Cu stimă, Jessica”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.