Canibalism în Spania – își ucide mama și o mănâncă în bucăți, împreună cu câinele

Poliția a găsit cadavrul dezmembrat al Mariei Soledad Gomez, de 66 de ani, după denunțul unei prietene care nu o mai văzuse de o lună.

Și-a ucis mama după o ceartă, i-a dezmembrat corpul, împărțindu-l în bucăți mici, pe care le-a împrăștiat prin casă, mâncând câte o bucată, împreună cu câinele.

Incredibilul, macabrul, act de canibalism care a zguduit opinia publică, a avut loc la Madrid.

Femeia, amica mamei, alarmată de faptul că aceasta nu răspunde la nicio formă de comunicare, telefon, mail, a contactat polițiștii care au mers la casa unde bătrâna locuia cu fiul ei de 26 de ani, Alberto Sanchez Gomez.

Tânărul a părut imediat cumva ciudat polițiștilor, care, fără să suspecteze, au insistat să intre în casă. Aici, au avut șocul descoperirii macabre a ceea ce mai rămăsese din cadavru, acum în putrefacție, și împrăștiate prin casă.

Șocul a fost atât de puternic încât unul dintre polițiști nu s-a mai putut abține și a ieșit din casă vomitând. Pe baza primelor investigații, mama și fiul se certau deseori, iar femeia, potrivit relatărilor vecinului, a fost deseori maltratată.

Victima, mama, l-a denunțat de 12 ori, deși, pentru a explica prezența vânătăilor de pe corp, spunea vecinilor că  a căzut în timp ce plimba câinele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here