Casa din lemn construită în grădină, pentru copii

85

Copiii Dvs. au nevoie constantă de jucării noi şi interesante, care îi pot ţine în permanență ocupaţi şi activi, le stârnească imaginaţia. Dacă doriţi îi surprindeţi cu ceva cu adevărat tare şi inedit, cu siguranţă trebuie le construiţi o căsuţă de grădină din lemn în curte sau grădină, căsuţa care reprezinte propria lor fortăreaţa şi loc de ascuns sau de joacă în general.

În acest loc copilul Dumneavoastră va avea parte de multă distracţie şi se va simţi de parcă ar aparţine unui basm.
Casa din imagini a fost făcută din lemn reciclat şi lemn de cedru. Utilizând materiale reciclate, puteţi reduce simţitor costurile proiectului.
Asiguraţiva aţi construit căsuţa suficient de mare pentru ca şi copii Dvs. se poată juca în căsuță şi când vor creşte mai mari.
O altă idee bună ar fi -i rugaţi pe copiii Dvs. va ajute la construirea căsuţei lor şi în acest fel produceţi amintiri plăcute pentru ei, primesc deprinderi utile şi petreceţi împreună timp de calitate.

Nu uitaţi creaţi un pridvor în faţa căsuţei unde puteți instala şi o mică băncuţă unde va puteţi petrece seară jucându cu copiii.

În cele ce urmează prezentăm un tutorial minunat format din imagini despre cum construiţi căsuţa, astfel va puteţi apucă de treabă imediat ce aveţi timp liber.

Unelte necesare:
Masa de lucru
Maşina de înşurubat cu acumulatori şi biţi;
Fierăstrău manual şi electric;
Ruletă, cretă, ciocan, nivelă (cumpăna) etc.
Arzător pentru lemn

 

Sursa:aktualnews.ro

Facebook Comments