Casa politicianului Giuliano Pisapia a fost jefuită – Hoții l-au păgubit de 300.000 euro

Hoți profesioniști, bine organizați, dar mai ales hoțuci de trei parale, bande mici de țigani sau alte nații, sparg casele fără să știe ale cui sunt… Uneori dau lovitura, deseori se lovesc ei înșiși…

Surpriză neplăcută pentru fostul primar din Milano Giuliano Pisapia, care s-a întors din week-end, cu soția sa, și a găsit apartamentul jefuit de hoți.

Huliganii, încă neidentificați, au furat bijuterii și bani însumând o valoare de 300.000 de euro, potrivit Corriere della sera. Dar, pentru politicienii din Milano nu este o noutate acest tip de experiență. În iunie, actualul primar al orașului Milano, Giuseppe Sala a suferit o lovitură similară.

Pisapia, întorcându-se în apartamentul său, a găsit încuietoarea ușii forțată și seiful gol. Poliția criminalistică verifică acum camerele de supraveghere din zonă. Lovitura a fost pusă în joc noaptea între sâmbătă și duminică: fostul primar a uitat să instaleze alarma antifurt, așa că hoții au avut tot timpul să meargă în căutarea seifului și să găsească o cale să o deschidă.

Cu câteva săptămâni în urmă, o bandă de hoți au intrat în apartamentul din Milano  aparținând lui Dori Ghezzi, văduva celebrului Fabrizio de André. Aici, cu toate acestea, huligani au fugit cu mâna goală după ce un vecin, auzind zgomote suspecte, a alertat 112.

În aceste cazuri este greu de crezut că hoții cunosc faima victimelor lor. De fapt, nici un document nu a fost furat din casa Pisapia, ca și în cea a lui Sala, unde delincvenții, o bandă de tinere țigănci, au furat  „doar” genți de lux și un Rolex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.