Câștigă 5 milioane de euro: donează bani pentru un scop caritabil

În ciuda faptului că este în evacuare cu casa, va transfera o mare parte din suma câștigată celor mai nevoiași și va beneficia, de asemenea, și proprietarii tutungerii de unde a cumpărat biletul, pentru a construi un centru pentru persoanele cu handicap.

Lozul de 20 de euro i-a adus 5 milioane de euro și ar fi schimbat cu siguranță viața ei în bine. Și, de bucurie, pe 12 septembrie, într-o tutungerie din Grosseto, de unde a cumpărat lozul,  a leșinat. Dar când și-a revenit, câștigătoarea norocoasă, o femeie de 50 de ani, care lucrează ca femeie de serviciu, nu s-a gândit de două ori la ce să facă cu acea sumă imensă. „Voi da o parte celor mai nevoiași”, a promis celor prezenți. Apoi, reapare, câteva zile mai târziu, și pune în faptă ceea ce a spus: „Ceea ce n-am putut avea în viața mea vreau ca alții să aibă”. Spus și făcut, după cum a relatat Il Tirreno.

Are doar două dorințe: să-și cumpere o casă iar restul să-l doneze.

Centrul pentru persoanele cu dizabilități care va fi construit datorită câștigurilor record realizate în această tutungerie, declară patronul: „Mă va ajuta – mi-a spus – să-mi realizez visul: un centru pentru persoanele cu handicap în mediul rural Grosseto, restructurând ferma ruinată, mare de 800 de metri pătrați, în care bunicul meu lucra”.

„Sunt mișcat – a adăugat el – pentru că viața acestei doamne nu a fost niciodată ușoară”.

Proiectul este o provocare: ideea, de fapt, este de a construi în aceste spații și o grădiniță gratuită pentru familiile nevoiașe, un restaurant pentru lucrători cu handicap, o unitate de cazare ieftină pentru familiile aflate în nevoie, o piscină pentru reabilitare, ș.a..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.