Cătălin Botezatu a spus adevărul. Nu unul, ci doi copii are

Cătălin Botezatu a fost foarte discret de-a lungul timpului atunci când venea vorba despre copiii săi. Evita subiectul şi întrebările despre aceştia. Iată că acum a confirmat că are doi copii făcuţi cu mame diferite!

Adevărul a ieşit la iveală chiar din gura lui! Creatorul de modă nu şi-a mai ascuns trecutul şi a confirmat că este tată. Două dintre relaţiile sale au culminat cu doi copii frumoşi, sănătoşi care se pare că ar sta departe de lumea mondenă.

Cătălin Botezatu a explicat că a fost destul de discret în această privinţă. Are doi copii de care este mândru, însă nu a schimbat niciodată scutece, deşi îşi doreşte. Nu exclude ideea de a deveni acum tată.

„Trebuie să înțelegi că ei cresc. Merg la casa lor, unii au niște caractere frumoase, altele mai puțin frumoase, indiferent de cum i-ai educat. Îi faci, ai grijă de ei până la un moment dat, te asiguri că le-ai oferit bagajul necesar pentru viață, apoi încep să aibă viața lor.

Am doi, cu mame diferite. N-am ținut ascuns, dar am fost discret. N-am niciun regret și nici nu pot spune că nu o să mai am copii. Poate cine știe, never say never. N-am schimbat scutece, dar aș schimba. Am în anturajul meu mulți amici cu copii abia născuți și sunt funny, cu două trei bone pe lângă”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit nebunește de Dana Opșitaru, iar pentru ea a vrut să-și taie și venele. Celebrul designer ne-a vorbit despre femeia care i-a luat mințile pe vremea când avea 20 de ani.

Cătălin Botezatu este o apariție de fiecare dată când iese în public. Celebrul designer are un stil vestimentar aparte și reușește de fiecare dată să ne surprindă în mod plăcut. Cătălin Botezatu nu poartă mereu lenjerie intimă, iar asta ne-a spus chiar el.