Cățelul își dorea jucăria – a încercat să o fure de mai multe ori!

Un câine vagabond din Carolina de Nord a primit o jucărie de pluș unicorn pe care a încercat să o fure de mai multe ori dintr-un magazin Dollar General.

Potrivit Serviciilor pentru animale din Duplin, un câine vagabond pe nume Sisu a încercat de mai multe ori să obțină un unicorn din pluș din interiorul magazinului.

„A mers direct la jucăria unicorn, la fel de fiecare dată”, a spus Joe Newburn, supraveghetor la Duplin County Animal Services.

Samantha Lane, ofițerul care a răspuns apelului magazinului Dollar General, a fost atât de impresionată de devotamentul câinelui față de unicorn, încât a cumpărat cu 10 dolari jucăria pentru câine.

Potrivit lui Newburn, câinele a fost fericit să plece împreună cu Lane odată ce a avut unicornul său.

„Singurul lucru la care ne putem gândi este că provine dintr-o casă în care avea un animal de pluș similar sau copii în casă aveau, mai bine spus”, a adăugat Newburn pentru sunnyskyz.com.

Sisu este considerat la adăpost un câine vagabond, deoarece nimeni nu s-a prezentat pentru a-l revendica. În prezent este disponibil pentru adopție și este descris ca un mascul de un an foarte prietenos cu oamenii.