Cățeluș rasa shitzu făcut bucăți de un pitbull și un boxer – s-a sacrificat pentru a-și salva stăpânii

Când câinii vecinului au intrat în grădină, micul cățeluș Joe s-a aruncat în maxilare ăstora pentru a permite stăpânilor săi, copilului și mamei lui, să  intre în siguranță înapoi în casă.

El a fost practic al treilea copil al familiei Nocera di Sirtori (Lecco) și și-a sacrificat viața ca un brav erou pentru a salva unul dintre copii și pe mama lor. Micul Joe, de trei ani, rasa shitzu, mare cât o pisică, de fapt, nu a ezitat să se arunce în fălcile unui pitbull și ale unui boxer care s-au abătut în grădina lor, micuțul câine a făcut asta pentru a permite stăpânei și copilului ei să ajungă în siguranță în casă. Astfel, el a murit sfâșiat de cei doi câini mari…

„Soția mea și fiul meu cel mare erau în grădină, când doi câini ai vecinului au pătruns, după ce au scurmat o gaura sub o triplă rețea care separă gardul lor de proprietatea noastră – a spus Enrico Nocera, capul familiei, în vârstă de 35 de ani – Cei doi câini mari s-au năpustit asupra fiului meu, dar micuțul cățeluș Joe s-a pus între copil și cei doi agresori, ținând ”ocupate” cele două bestii, lăsând astfel  pe fiul și pe soția mea să aibă timpul să se adăpostească în casă”.

Pentru Joe, din păcate, sacrificiul a fost extrem. Nici poliția, intervenind la scurt timp după, nu a reușit să liniștească ”fiarele”, a trebuit să intervină un medic veterinar al ASL, ajutat de un hingher pentru a opri cei doi, pitbull și boxer, și să-i transporte apoi la un adăpost special.

A fost o scenă înspăimântătoare, a făcut în bucăți bietul cățel, nu putem dormi noaptea din cauza durerii provocate de moartea lui, de groază și frică pe care încă o resimțim,“ a continuat Nocera, care a adăugat: „În Italia întotdeauna trebuie ceva să se întâmple foarte grav ca cineva să intervină cu măsuri clare„. Potrivit femeii, de fapt, cei doi câini ai vecinului au fost deja denunțați pentru pericolul acestora, dar nimeni nu a luat nicio măsură.

foto, traducere și adaptare: tgcom24