Cățelușul cu 6 picioare, a primit o casa perfectă pentru totdeauna după ce a fost adoptat de un băiat bolnav de psoriazis

Deoarece acest cățel adorabil de 8 săptămâni s-a născut cu șase picioare, era posibilitatea iminentă ca primii ei proprietari să o eutanasieze…

Acum, că a fost salvat de o familie iubitoare, cățelușul energic aduce bucurie unui băiat, victima bullying-ului la școală, din cauza unei boli de piele…

Deoarece cățelul, corcitură de Labrador, s-a născut cu două picioare din față în plus care îi împiedică mersul, acesta se învârte în jurul picioarelor posterioare ca un cangur, motiv pentru care noul său proprietar, Luke Salmon, de 15 ani, fiind de fapt o cățelușă, a numit-o Roo.

„Când sare arată ca un cangur, de unde și numele”, a spus mama lui Luke, Lauren Salmon. „Dar când merge, se lăsă pe coate cu fundul în aer, târâș ca la armată.”

Lauren Salmon, originară din Orpington, Kent, a cumpărat Roo de la crescătorii din Essex în urmă cu două luni după ce Luke a văzut online cățelul …special.

Când Luke și mama sa au mers să o ia pe Roo, a ieșit din adăpostul său și a sărit pe picioarele din spate.

„De atunci a fost dragoste la prima vedere pentru Luke și Roo”, spune Salmon. „Luke este ca un tată protector. Nu se lasă niciodată unul pe celălalt și chiar doarme în patul lui.”

Deoarece Luke suferă de psoriazis, afecțiune care lasă pielea acoperită cu pete roșii făinoase, el a fost adesea hărțuit de colegi pentru problemele sale.

Roo, ca tovarăș canin, a adus un nou experiment de terapie în viața lui Luke.

„Luke se simte ca un ciudat din cauza stării sale, iar acum are cel mai bun prieten care să se potrivească”, spune Salmon. „Cred că Roo va reduce stresul lui Luke și acest lucru ar trebui să-i ajute pielea.”

Lauren a luat legătura acum cu dr. Noel Fitzpatrick – specialistul care face spectacol în canalul 4 The Supervet – pentru a vedea dacă poate ajuta la îmbunătățirea mobilității lui Roo, pentru că picioarele ei în plus o încurcă atunci când merge.

„Îl iubim absolut pe Roo”, insistă Salmon. „Este doar un câine normal pentru noi, doar că are câteva părți în plus.

Salmon așteaptă acum răspunsul medicului după ce a examinat un raport și fotografii cu picioarele extraordinare ale lui Roo.

„Picioarele ei speciale nu îi provoacă nicio durere și este ușor să vezi cât de plină de viață este. Este plin de energie pentru cățeluș, așa că l-am descrie ca fiind plăcut, dar și jucăuș.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.