Cazul Filipești – Bacău, minore abuzate de concubinul mamei timp de doi ani

Bărbatul de 43 de ani din comuna Filipeşti, judeţul Bacău, a fost arestat miercuri, acuzat că a violat două adolescente, de 15 şi 17 ani, fetele iubitei sale.

Potrivit unor surse, bărbatul de 43 de ani le-ar fi violat pe cele două fete timp de doi ani.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, agenţiei MEDIAFAX, de către DGASPC Bacău, femeia ştia că bărbatul îi agresa sexuale cele două fiice, dar i-a fost frică de acesta, deoarece bărbatul teroriza întreaga familie.

Imediat după ce mama a depus sesizarea la Poliţiei, un psiholog al DGASPC Bacău a audiat părţile implicate şi a aflat că femeia ştia despre comportamentul iubitului ei.

Potrivit anchetei sociale, relaţia dintre femeie şi iubitul ei a început în 2010. Deşi locuia în Giurgiu şi avea deja patru copii, femeia s-a mutat în Filipeşti, Bacău, după care a mai avut alţi 3 copii cu bărbatul din Bacău.

Abuzurile ar fi început în urmă cu doi ani, dar femeia a susţinut că a aflat abia în primăvară prin ce trec fiicele ei.

„În urmă cu doi ani, concubinul mamei a început să le agreseze sexual pe cele două fiice mai mari ale doamnei E., iniţial în lipsa acesteia. Mama susţine că nu a ştiut de comportamentul partenerului de viaţă decât în primăvara acestui an, când a ajuns să suspecteze că se întâmplă ceva grav. Mai apoi, chiar i-a surprins asupra faptului, abuzul petrecându-se chiar cu cele două fete simultan. De asemenea, în urmă cu vreo săptămână a şi filmat scenele de sex, la îndrumarea concubinului, acesta intenţionând să le distribuie pe site-uri pornografice”, se arată în comunicat.

Femeia le-a povestit asistenţilor sociali că nu avea acces decât la telefonul bărbatului şi acesta nu îi dădea voie să ia legătura cu rudele din Giurgiu, decât supravegheată. Fetele erau lăsate să meargă la magazinul din sat, pentru cumpărături, dar dacă întârziau 5-10 minute erau lovite şi pedepsite.

De asemenea, femeia a spus că era ameninţată şi lovită, motiv pentru care, terorizată, nu a depus plângere.

În 5 august, femeia nu a mai rezistat şi a mers la Poliţie împreună cu cele două fete.

Deşi femeia şi copiii ei ar putea merge într-un centru de protecţie socială, aceasta a decis să se întoarcă la Giurgiu, alături de copii, urmând ca autorităţile să monitorizeze familia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.