Ce cadou i-a făcut Cătălin Măruță soției sale la aniversarea celor zece ani de căsnicie

Andra și Cătălin Măruță și-au făcut o nouă declarație de iubire, la zece ani de când și-au unit destinele. Cătălin a surprins-o cu un cadou care i-a înmuiat inima.

Andra a făcut o destăinuire colosală echipei de la Vocea României. Nu, nu e însărcinată, cum poate și-ar fi dorit apropiații ei. Emoționată, vedeta le-a mărturisit Irinei Rimes și Laurei Giurcanu că Măruță a impresionat-o cu un gest foarte frumos la aniversarea a zece ani de căsnicie. Cătălin i-a pus pe deget o a doua verighetă, care să-i amintească de acest moment important din viața lor. Bijuteria are șapte pietre și o completează perfect pe cea a lui Măruță, care are trei pietre.

„Șapte cu trei fac zece… ani de căsătorie. Mi-a oferti verigheta asta și într-un mod așa foarte romantic. Eram acasă, în cameră, cu copiii. Ca și prinții ăia care vin și se așază în genunchi… și după zece ani de zile să vezi că-i tot dragostea aia, m-a terminat. Sunt în extaz”, a spus Andra Măruță în culise la Vocea României.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit civil pe 10 august 2008 și au avut nunta 13 zile mai târziu, la 23 august 2008. Ei au împreună doi copii, David și Eva.