Ce i-a făcut un polițist unui biet om fără adăpost – VIDEO

Un ofițer de poliție a încercat să ajute un bărbat fără adăpost care avea probleme, se chinuia să se bărbierească singur…

Stanley Nelson, în vârstă de 62 de ani, un biet om fără casă, a încercat să se bărbierească în ploaie, afară, în  Parcului Comerica, săptămâna trecută, după ce o femeie aflată  în treacăt i-a înmânat o pungă plină cu articole de toaletă, inclusiv un aparat de ras și o cremă pentru ras.

Întrucât nu avea apă curentă, Nelson folosea apa dintr-o scurgere din apropiere și își clătea bărbieritul parțial făcut într-o baltă de pe trotuar.

Atunci, oficialul departamentului de poliție din Detroit, Jeremy Thomas, l-a văzut pe Nelson și s-a simțit îndată dator să-i ofere un mic sprijin.

„Avea cremă de bărbierit peste tot, mâini, haina, fața și ochi”, spune Thomas,  „Așa că m-am apropiat și am spus: „Scuzați-mă, domnule” și … el a spus „Plec, gata, plec” și am spus „Nu trebuie, ai nevoie de ajutor?”

După ce a insistat că Nelson nu trebuie să plece, Thomas l-a ajutat pe bărbat să se bărbierească.

Nici nu știa că gestul său a fost filmat de la oarecare distanță de Jill Metiva Schafer și soțul ei. După ce au postat fotografii pe Facebook, acestea au fost distribuite de sute de utilizatori de rețele social media și de unele surse de știri.

Ulterior, Nelson s-a întâlnit cu jurnaliștii pentru a-și exprima recunoștința pentru bunătatea ofițerului.

„A fost minunat ceea ce a făcut… și Dumnezeu îl va binecuvânta pentru că a făcut-o pentru mine”, a spus Nelson pentru WXYZ. „Îi apreciez foarte mult pentru că, știi, parcurg o perioadă grea și mă simt rău cu mine, știi? Dar… voi fi bine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.