Ce înseamnă târziu? – Absolvent de colegiu la vârsta de 90 de ani


Un om de 90 de ani din Illinois a ales să se întoarcă la colegiu după moartea soției sale.

Bob Dwyer este pe cale de a primi o diplomă în studii interdisciplinare de la Northeastern Illinois University, un efort pentru care a petrecut ultimii doi ani pe băncile școlii, a declarat Chicago Tribune într-un raport publicat recent.

După absolvire, el va deveni cel mai vechi student înregistrat vreodată la școală și pentru a o absolvi.

Decizia lui Dwyer de a deschide din nou manualele școlare, a venit după ce a participat anterior la Colegiul Wright și la Colegiul profesorilor din Chicago, după o perioadă de pregătire militară. Și-a pus atunci educația în pauză și a intrat în sfera  muncii.

În timp ce se afla la Colegiul Wright, foarte tânăr, Dwyer și-a întâlnit viitoarea soție, Peggy, s-au căsătorit iar cuplul a continuat minunat …pentru o viață de om… având  9 copii, 22 nepoți și trei strănepoți.

Din moment ce ea a murit în 2010, Dwyer a luat cu determinare decizia de a reveni la școală și s-a orientat pe studii interdisciplinare, deoarece asta i-a oferit o gamă largă de opțiuni de clasă.

„Am crezut că știam o mulțime de lucruri și am constatat că au erau foarte, foarte multe lucruri pe care nu le știam”, a spus el la Tribune.  „Trebuie să faci o mulțime de lecturi și, obținerea cunoștințelor la o vârstă înaintată, nu este la fel de ușor. A trebuit să muncesc un pic mai mult și mi-a luat de două ori mai mult, dar am reușit. „

El a continuat să laude colegii săi, spunând că l-au „sprijinit” în efortul său.

Și după ce își va obține diploma, Dwyer i-a spus celor de la Tribune că va sta să se relaxeze pentru o vreme. Sursa foxnews.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.