Ce motiv ar determina decidenții europeni să atragă valuri uriașe de migranți? Cine a decis asta?

Ce motiv ar determina decidenții europeni să atragă valuri uriașe de migranți? Cine a decis asta și, pornind de la faptul că Europa se pretinde democratică, oare când au fost consultate populațiile autohtone dacă sunt de acord cu asta?

Niciunde în lume nu există o așa de largă deschidere față de migranți și niciunde în lume nu există o așa de mare sete de multiculturalitate! Totodată, o așa de mare DISCRIMINARE a popoarelor autohtone europene.

Aceste întrebări conduc inevitabil spre Teoriile Conspirației: cineva dorește ca Europa să dispară și să devină un conglomerat metișizat forțat, deculturalizat și fără identitate.

Europenilor li se impune de către aleșii lor să suporte și costurile migrației…  Miliarde de euro sunt destinați transportului, cazării, hrănirii, școlarizării migranților din ANUMITE zone, atent alese!

Proprii europeni din țările de est, care nu au nevoie de integrare, fiind de cultură și civilizație europeană, mai mult, sunt obișnuiți cu munca și calificați, sunt profund DISCRIMINAȚI. Tot așa cum sunt discriminați oamenii popoarelor care sunt forțate să primească migranți.

Polonezii, românii, bulgarii, moldovenii, ucrainienii… de ce nu au primit niciun fond de integrare și nici o încurajare în ce ține de migrație, dimpotrivă, sunt exploatați, iar țările lor cotropite economic de Germania și Franța, iar tocmai acele popoare sau etnii care nu produc și nu se dovedesc ca fiind lesne integrabili, cum ar fi rromii, țiganii, africanii, asiaticii… ăstora li se aloca fonduri colosale.

De exemplu: cetățeanul german sau francez ori italian, dacă se găsește în dificultate, statele lor nu fac nici cel mai mic gest de susținere, sunt lăsați să moară, în timp ce pentru migranții greu integrabili, li se alocă sume uriașe din bugetul europenilor.

A sosit vremea să întrebăm decidenții europeni, cu voce tot mai simțită, DE CE aduc în Europa, pe banii noștri, migranți din ce în ce mai numeroși? Ce scop au și cui au cerut aprobarea să decidă asta, dat fiind faptul că ei sunt reprezentanții popoarelor europene și nu ale celor străine. Ascultă cumva de puteri oculte?


Migrația popoarelor este un fenomen vechi de la începuturile umanității. Cel mai mare motiv al migrației a fost întotdeauna economic, sărăcia, apoi, de salvare din fața calamităților, războaielor, epidemiilor.

Statele Unite ale Americii stau mărturie, fiind formate în urma unor masive valuri de migrație din Europa și din întreaga lume, Australia, de asemenea.

Să revenim în prezent: Europa deja era în mod natural o destinație a valurilor migratorii, dată fiind starea de dezvoltare economică și, firește, ca pol de cultură modernă și de civilizație.

Cum se face că nu găsim în Europa în câmpul producției sau a înaltei calificări decât majoritar români, migranții celorlalte popoare ocupându-se cu NIMIC sau șărlătănii, comerț, speculă, trafic, ș.a.m.d.? Oare chiar nimeni nu observă forța de integrare a fiecărui popor în parte și că taman în boul care trage se dă cu biciul?… Românii din Italia acoperă 1% din PIB prin muncă serioasă iar un african, adus aici pe bani europeni, primește de la stat 500 euro lunar pentru ca să stea degeaba! Primește cazare și masă gratis. Asta e discriminarea…

SUA și Australia, deși sunt fructul unor migrații, au adoptat în ultimele decenii legi severe privind intrarea pe teritoriul lor. Europa, aparent inexplicabil, încurajează migrația și acest fapt îngrijorează foarte tare europenii nativi.

Una este să ajutăm refugiații, indiferent ai cărui popor sunt, alta este să se creeze premise pentru ca unele popoare să se refugieze… Una este compasiunea, umanismul, alta ocupația asupra Europei, asediul străin.

Umanismul se poate manifesta și să ajutăm aceste popoare aflate în cumpănă, chiar acasă la ei, fără să le chemăm aici.

Încotro Europa?  Pe mâinile cui ai ajuns?

De ce se alocă fonduri colosale guvernelor țărilor precum Italia și ONG-urilor pentru invadarea Europei? De ce guvernanții se lasă păcăliți de aceste fonduri? Pare că Orban și Salvini, precum mulți alții, au dreptate.

Soluția? Legi ca în SUA, Canada, Australia, Japonia, ș.a. privind migrația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.