Cea care i-a dat viața a și ucis-o – Și-a înecat fiica de patru ani, apoi i-a dat foc

O femeie de 38 de ani din Marea Britanie, este acuzată că și-a înecat fiica de patru ani, apoi i-a dat foc, după ce ar fi avut „mai multe semne de la îngeri”. Atenție, informații cu puternic impact emoțional.

Ies la iveală detalii înfiorătoare din procesul mamei care și-a sacrificat fiica, după ce ar fi primit mai multe „semnale divine”.

Înainte de a îi lua viața, femeia i-ar fi spus copilei că „se vor vedea în Rai”. Procurorii susțin că moartea micuței nu a fost accidentală, cu premeditată, ținând cont că femeia a pus trupul neînsuflețit pe o măsuță, pe care a incendiat-o ulterior.

Credea că astfel va salva lumea – Potrivit anchetatorilor, criminala credea că trebuie să-i aducă o ofrandă lui Dumnezeu. „Avea mari probleme psihice”, au spus surse din anchetă, și își imagina că în acest fel va salva lumea.

Îngerii mi-au spus că trebuie să fac asta„, ar fi îngânat criminala, imediat după ce a dat foc trupului neînsuflețit. Un vecin care a auzit-o pe fetiță țipând și strigând „mami” a sunat imediat la poliție, iar femeia a fost reținută pe loc.

Arestați-mă, e ok. Iisus mi-a spus să o fac„, a replicat ea, la vederea agenților.

Întrebată despre motivele pentru care a decis să-și ucidă fiica, Carly Ann Harris a spus că ar fi avut viziuni cu îngeri. Aceștia ar fi convins-o că trebuie să facă acest sacrificiu pentru a-și demonstra credința.

Mai mult, femeia a precizat că trebuia, de fapt, să facă sacrificiul cu o zi înainte, deoarece stelele erau aliniate cu punctele de pe obrajii ei, au declarat surse din anchetă. Acesta e motivul pentru care ar fi „stricat totul”.

Înainte de a recurge la acest gest, femeia ar fi consumat amfetamină, care a făcut-o mai „conștientă” și i-a deschis „al treilea ochi”.

Anchetatorii au stabilit că fetița a murit prin înecare, iar la momentul incendierii nu mai era în viață.

Cazul a avut loc pe 9 iunie, însă detaliile din proces au ieșit la iveală recent, fiind relatate pe larg în presa din Marea Britanie. Femeia neagă acuzațiile de crimă și omor prin imprudență. Procesul continuă. Sursa: observator.tv