CEA MAI PERICULOASĂ OTRAVĂ DIN LUME

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ca om modern, ești supus zilnic acumulării de toxine. Fie din alimente, fie din aer, fie din apa de băut. Mici cantități de substanțe menite să conserve, să sterilizeze, să ne protejeze, ne pot intoxica treptat. La care mai adăugăm noi țigările, alcoolul, medicamentele și tot felul de alte substanțe.
Însă otrava cea  mai periculoasă pentru noi este PROPRIUL HORMON DE STRES. Pe care îl fabrică propriile noastre glande! La comanda PROPRIULUI NOSTRU CREIER!
Cu alte cuvinte, noi ne intoxicăm, fără să vrem, cu substanțe toxice pe care tot noi le fabricăm! Mai mult, pe măsură ce ajungem să avem propriul sânge inundat de hormoni de stres, devenim, la rândul nostru, TOXICI pentru cei din jur! Îi contaminăm, fără să le dăm sângele nostru. Le transmitem doar emoțiile noastre negative, și ei, la rândul lor, PREIAU INVOLUNTAR tiparul, și încep și ei să se auto-saboteze, fabricând, la rândul lor, hormoni care le inundă sângele lor, otrăvindu-l. Doar pentru că noi facem asta, le transmitem și lor același lucru!
E ca o boală, însă transmisă sub formă de program, și nu prin contact direct! Cu alte cuvinte, pot fi în altă țară, pe alt continent, și pot contamina cu afecțiunea mea persoane aflate la mii de kilometri distanță!
Iar contaminarea emoțională are puterea de a transmite STAREA TA CELOR DIN JURUL TĂU, DIN ANTURAJUL TĂU, sau celor cu care ai comunicat la un moment dat, fie și prin telefon! Sau prin radio, televiziune, și internet!
Vă asigur că nu există o toxină ma puternică decât cea pe care o primești zi de zi, picătură cu picătură, din INTERIOR, sub INFLUENȚA unor factori manipulativi din exterior! Și e suficient să pierzi controlul (dacă l-ai avut vreodată) asupra sursei de toxine proprii, că începi să le amplifici. Cu cât ai mai multe toxine în corp, cu atât devii mai dependent de ele, și le ceri în cantitate mai mare! Le fabrici continuu, și în același timp constați că nivelul lor este deja insuportabil. Fapt pentru care încerci să le contracarezi cumva, și culmea, le PRODUCI ÎN CONTINUARE!
Iar metodele prin care vrei să scapi de efectul lor devin imperative ale vieții tale, și nu le mai poți controla. Devin surogate, devin tehnici subțiri, complet ineficiente, prin care tu vrei să fugi, să evadezi dintr-o realitate incomodă, să ieși din starea de (auto)intoxicare în care te-ai scufundat singur. Și când suferința este maximă, orice surogat e acceptat ca bun, din lipsă de altceva. În locul unui AUTOCONTROL eficient, o țigară, un pahar de alcool, o dependență, oricare ar fi ea, este un pansament TEMPORAR pentru o rană infectată profund. Pansamentul doar ASCUNDE rana pentru un moment, ca să nu poată fi VĂZUTĂ, dând falsa impresie că nu e chiar atât de gravă. Deși puroiul din profunzime este tot ACOLO. Și atunci devenim foarte grijulii, dar nu cu rana, ci cu PANSAMENTELE. Pe care le consumăm în exces, le adăugăm, le cosmetizăm cu mare grijă, pentru că ele, doar ele, ne pot ASCUNDE COMPLET privirea de la cât de urâtă este propria rană! Și în aceste condiții, ORICE PANSAMENT pare a fi bun!
Însă rana e provocată de tine, de propriul tău hormon de stres. De propriile tale gânduri, care există, au o formă energetică, și primesc o formă fizică în corpul tău, prin INTERMEDIUL propriilor TALE secreții de hormoni de stres. Care emiși în cantități excesive, te otrăvesc și te distrug din interior.
Orice exces, orice dependență, orice surogat folosit pentru a pansa temporar rana sufletească, și orice AMÂNARE a rezolvării CAUZELOR PROFUNDE ale problemei vor duce doar la adâncirea rănii și la propagarea infecției!
Soluția… este OPRIREA auto-intoxicării tale cu propriile tale toxine, și acest PROCES necesită oarecare efort. Vei fi dispus să îl faci doar dacă limita AUTO-INTOXICĂRII la care s-a ajuns a devenit insuportabilă. Uneori, nici atunci. Însă chiar TU poți să DECIZI asta, ACUM în cunoștință de cauză.
Era să uit esențialul, otrava interioară se poate contracara ușor. Are un antidot, provenit tot din interior, care este sub forma hormonilor secretați tot de tine, și care sunt meniți să îți creeze stările de bucurie, fericire, relaxare, extaz… Tu alegi categoria hormonilor care să fie produși, și să predomine în corpul tău. Să prefigureze, să proiecteze, să direcționeze, să creeze viața TA!
Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •