Cea mai tânără asasină a Marii Britanii, la 12 ani a ucis cu sânge rece o femeie, la întâmplare

Cea mai tânără asasină a Marii Britanii – care a înjunghiat un necunoscut la doar 12 ani – își pierde încercarea de a-și slăbi regimul închisorii…

…după ce a insinuat despre intenția de ucidere a unei deținute.

Cea mai tânăr criminală din Marea Britanie și-a pierdut încercarea de a-și ușura regimul închisorii după ce a planificat să spargă capul unei alte deținute și să o arunce de pe o scară.

Sharon Carr, care a înjunghiat o femeie de 18 ani ucigând-o, când avea doar 12 ani, în 1992, a pierdut o bătălie legală pentru a-și reduce restricțiile severe de închisoare.

Carr a fost poreclită Fiica Diavolului pentru crima ei oribilă a necunoscutei Katie Rackliff în care a înjunghiat-o de 32 de ori.

Crima a fost atât de brutală, încât poliția a urmărit un bărbat adult în locul unei fetițe de 12 ani.

După arestare, ea și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în închisoare, solitară, și de acum va continua să facă acest lucru încă multă vreme.

Cererea sa pentru restricții mai relaxate a regimului închisorii a fost respinsă după ce s-a descoperit că Sharon Carr a insinuat despre intenția de ucidere a unei alte deținute, potrivit The Sun.

Judecătorul Curții Supreme, Julian Knowles, a scris: „[Carr] a dezvăluit ideea de a dori să ucidă un alt rezident (al închisorii), zdrobindu-i capul și aruncând-o pe scări pentru a-i rupe gâtul.”

Carr, care acum are 40 de ani, a fost condamnată pentru omor în 1997, după ce  a atacat la întâmplare pe coafeza Katie, în drum spre casă, venind de la o discotecă, în iunie 1992.

A fost condamnată la viață în închisoare cu cel puțin 12 ani, care a expirat de mult.

Dar autoritățile consideră că este prea instabilă ca să fie eliberată din HMP Bronzefield în sud-vestul Londrei.

Carr a cerut ușurarea statutul de deținut pe care l-a avut o lungă vreme, dar judecătorul Knowles a refuzat permisiunea să iasă sub control judiciar.

Aceasta înseamnă că trebuie să rămână la nesfârșit într-o unitate penitenciară de înaltă securitate.

Justice Knowles a declarat că oamenii ar fi în pericol dacă ea s-ar muta într-un mediu mai blând, după ce a auzit că ea ar forma „relații intense” cu femei, relații care s-au transformat în fantezii violente atunci când sunt se simte frustrată.

La doi ani după crimă, Sharon Carr, în 1992, a mai atacat și un alt elev cu un cuțit, în Camberley, Surrey.

În timp ce se afla în școala de reeducare pentru minori pentru cel de-al doilea atac de cuțit, a încercat să sugrume două asistente și a început să se laude cu uciderea tinerei Katie, prima ei crimă.

Articolul precedentPe ce a fost cheltuit bugetul, crescut an de an, de la sănătate?
Articolul următorPatru scenarii ale viitorului după Coronavirus
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here