Cea mai tânără asasină a Marii Britanii, la 12 ani a ucis cu sânge rece o femeie, la întâmplare


Cea mai tânără asasină a Marii Britanii – care a înjunghiat un necunoscut la doar 12 ani – își pierde încercarea de a-și slăbi regimul închisorii…

…după ce a insinuat despre intenția de ucidere a unei deținute.

Cea mai tânăr criminală din Marea Britanie și-a pierdut încercarea de a-și ușura regimul închisorii după ce a planificat să spargă capul unei alte deținute și să o arunce de pe o scară.

Sharon Carr, care a înjunghiat o femeie de 18 ani ucigând-o, când avea doar 12 ani, în 1992, a pierdut o bătălie legală pentru a-și reduce restricțiile severe de închisoare.

Carr a fost poreclită Fiica Diavolului pentru crima ei oribilă a necunoscutei Katie Rackliff în care a înjunghiat-o de 32 de ori.

Crima a fost atât de brutală, încât poliția a urmărit un bărbat adult în locul unei fetițe de 12 ani.

După arestare, ea și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în închisoare, solitară, și de acum va continua să facă acest lucru încă multă vreme.

Cererea sa pentru restricții mai relaxate a regimului închisorii a fost respinsă după ce s-a descoperit că Sharon Carr a insinuat despre intenția de ucidere a unei alte deținute, potrivit The Sun.

Judecătorul Curții Supreme, Julian Knowles, a scris: „[Carr] a dezvăluit ideea de a dori să ucidă un alt rezident (al închisorii), zdrobindu-i capul și aruncând-o pe scări pentru a-i rupe gâtul.”

Carr, care acum are 40 de ani, a fost condamnată pentru omor în 1997, după ce  a atacat la întâmplare pe coafeza Katie, în drum spre casă, venind de la o discotecă, în iunie 1992.

A fost condamnată la viață în închisoare cu cel puțin 12 ani, care a expirat de mult.

Dar autoritățile consideră că este prea instabilă ca să fie eliberată din HMP Bronzefield în sud-vestul Londrei.

Carr a cerut ușurarea statutul de deținut pe care l-a avut o lungă vreme, dar judecătorul Knowles a refuzat permisiunea să iasă sub control judiciar.

Aceasta înseamnă că trebuie să rămână la nesfârșit într-o unitate penitenciară de înaltă securitate.

Justice Knowles a declarat că oamenii ar fi în pericol dacă ea s-ar muta într-un mediu mai blând, după ce a auzit că ea ar forma „relații intense” cu femei, relații care s-au transformat în fantezii violente atunci când sunt se simte frustrată.

La doi ani după crimă, Sharon Carr, în 1992, a mai atacat și un alt elev cu un cuțit, în Camberley, Surrey.

În timp ce se afla în școala de reeducare pentru minori pentru cel de-al doilea atac de cuțit, a încercat să sugrume două asistente și a început să se laude cu uciderea tinerei Katie, prima ei crimă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.