Ceartă în familie sfârșind cu o tragedie: el s-a răzbunat pe copii, ucigând băiatul de 7 ani

Copil găsit mort în casă, rănită sora mai mică. Cineva, care a auzit țipetele copiilor, a alertat carabinierii.

Un băiat de 7 ani a fost găsit mort într-o casă din Cardito, în Napoli. Grav rănită sora mai mică, de 8 ani, care a fost spitalizată la Santobono din Napoli. Un al treilea copil, de 4 ani, este nevătămat. Medicii au spus că atât copilul decedat, cât și sora rănită prezintă mai multe umflături pe față și pe corp.

Alertând poliția a fost un apel făcut de cineva care ar fi auzi țipetele copiilor. Și, astfel, ancheta s-a îndreptat imediat spre ipoteza unei certe de familie. Anchetatorii au audiat mama celor trei copii, o femeie de 30 de ani, și partenerul ei, un cetățean italian de origine străină, de 24 de ani. Doi dintre copii s-au născut dintr-o relație anterioară a femeii.

O familie liniștită, așa spun vecinii, care până astăzi nu au creat probleme. Dar, cineva, afirmă că între ei ar fi fost câteva discuții sâmbătă, o ceartă în casă.

Durerea întregii comunități din Cardito, un oraș de la periferia de nord a orașului Napoli, care numără nu mai mult de 20000 de locuitori, a fost exprimată de primarul Giuseppe Cirillo, printre primii care au sosit în casa în care s-a întâmplat tragedia.

„Sunt șocat, aceste lucruri nu ar trebui să se întâmple, un copil nu poate muri așa…”, a adăugat primarul, declarând că familia nu a făcut obiectul serviciilor sociale, deoarece până în acest moment, nu au fost niciodată probleme.

Se pare că femeia trata copiii preferențial iar el s-a înfuriat. Mama nu era acasă când el s-a răzbunat pe micuți. Cercetările sunt în curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here