Cei 11 copii segregați în lagăr erau instruiți pentru atentate în școli

Pe 7 august vă relatam despre cazul copiilor eliberați dintr-un lagăr, iată noutăți cutremurătoare:

Noi detalii teribile apar după arestarea a cinci persoane în New Mexico, unde, într-o baracă, s-au găsit 11 copii malnutriți, segregați. Unul dintre torționari îi instruia pentru a face atentate în școli. Acest lucru rezultă din documentele depuse în instanță. Potrivit agenților, „cei mici trăiau în cele mai grave condiții de viață și sărăcie”.

În baracă au fost descoperit cadavrul îngropat al unui copil, încă identificat, nu este exclus să fie chiar fiul lui Wahhaj, el a dispărut din decembrie, când a fost luat din casa mamei sale din Georgia de către tatăl său. Copilul avea 3 ani și din acel moment nu se mai știa nimic. În conformitate cu mandatul de arestare emis de Georgia, Wahhaj a vrut să efectueze un exorcism asupra copilului.

Wahhaj este unul dintre cei cinci oameni arestați în baraca groazei din New Mexico, nu departe de granița cu Colorado. Un alt bărbat și trei femei au fost arestați împreună cu el, probabil mamele unora dintre copii aflați în condiții disperate: numai piele și os, purtând zdrențe, înfometați și înspăimântați. Poliția a intervenit abia săptămâna trecută, în ciuda rapoartelor repetate din partea vecinilor, de luni de zile îngrijorați de acea barcă.

În atenția opiniei publice, pentru că nu au acționat cu promptitudine, autoritățile s-au apărat mai mult decât o dată în ultimele zile, explicând că nu au existat motive pentru un mandat de percheziție și de a vizita tabăra, cu toate că acest loc era ținut sub observație de FBI. Agenții federali monitorizau orice urma conducea spre fiul lui Wahhaj, după ce mama a depus plângere. Descoperirea a fost urmarea unui mandat de căutare din Georgia, după ce autoritățile au primit un mesaj disperat de la cineva din baracă. Cine l-a trimis și cum a făcut-o nu este încă limpede, dar cel puțin, cei 11 copii răpiți sunt acum salvați.

Facebook Comments