Cei mai buni angajatori în funcție de evaluările propriilor angajați

Potrivit clasamentului anual realizat în baza evaluărilor a peste 100.000 de angajați ai companiilor listate pe portalul de recrutare, Vodafone România, OMV Petrom și Banca Transilvania ocupă primele trei poziții în topul celor mai buni angajatori din România, fiind printre cele mai apreciate companii de către angajați.

Topul BestJobs clasează angajatorii în funcție de evaluările propriilor angajați. Astfel, angajații români au acordat note de la 1 (nivel minim de satisfacție) la 5 (nivel maxim de satisfacție) companiilor pentru care lucrează, iar criteriile de votare au luat în calcul gradul de satisfacție la locul de muncă, posibilitatea ca angajatul să recomande unui apropiat să se angajeze în cadrul companiei, precum și dorința angajatului de a-și schimba jobul în viitorul apropiat (6 luni – 1 an).

Vodafone a urcat în acest an 9 poziții în clasament, ajungând astfel pe primul loc în topul celor mai apreciați angajatori din România. Față de 2017, IT-ul pierde teren în fața companiilor financiare, care ajung din nou în topul preferințelor angajaților.

Banca Transilvania cunoaște o ascensiune remarcabilă ajungând pe locul trei în topul angajatorilor, poziție ocupată anul de trecut de Orange România.

În primele zece poziții din top se mai regăsesc în acest an ING Bank, cât și angajatori din retail, Auchan, Altex și eMAG, sau companii din domeniul BPO, precum Arvato Services.

MAPN și INCAS primele instituții publice care au ajuns în top 10

MAPN ocupă locul 8 în topul celor mai apreciați angajatori în 2018, în timp ce INCAS, Institutul Naţional de Cercetări Aerospaţiale, ocupă locul 10 în clasament, unde anul trecut a fost Heineken România.

Top cei mai buni angajatori în 2018:

1.Vodafone Romania

2.OMV Petrom

3.Banca Transilvania

4.Auchan

5.eMAG

6.Arvato Services

7.ING Bank

8.MAPN

9.Altex

10.INCAS

11.Kromberg & Schubert Romania

12.Carrefour Romania

13.BRD Société Générale

14.Nestle

15.Schaeffler Romania

16.Michelin Romania

17.British American Tobacco

18.IBM

19.Robert Bosch Romania

20.Orange Romania

Platforma de recrutare online BestJobs are o experiență de peste 18 ani în domeniu. Cu un număr de peste 2,5 milioane de profesioniști conectați la piața muncii și peste 25.000 de joburi active în orice moment, atât în țară, cât și în străinătate, BestJobs creează conexiuni între toți cei care vor să găsească un job mai bun și angajatorii care caută noi talente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.