Cel mai mare festival de ”împerechere” din Europa!… Swingfields

Sute de swingeri sărbătoresc „cel mai mare festival de sex din Europa”, la o fermă, la doar 200 de metri de un sat.

Swingfields, care se descrie ca fiind singurul festival de Swingers din Marea Britanie, s-a stabilit pe terenurile agricole în apropierea cătunul din Upper Welland, Worcestershire.

Festival, care atrage până la 700 Swingers și caracteristice „neveste fierbinti”, „unicorni”, „tauri” … a produs un ridicat de sprâncene al localnicilor dintr-un sat adormit.

„Nevestele fierbinți” sunt femei căsătorite care iubesc sexul ocazional cu alți bărbați, în timp ce „taurii” sunt oameni bine înzestrați iar „unicornii” sunt femei singure…

Site-ul este la doar 200 de metri de o tabără plină de copiii.

Localnicii satului în care Festivalul a răsărit ca din senin, nu sunt mulțumiți cu noii veniți.
Un pensionar a spus că se simt „inconfortabil” cu evenimentele obscene ce au loc în satul lor „verde și plăcut”.

Swingfields este singurul festival de Swingers și s-a instalat de la sine „în secret” pe terenurile agricole, în apropierea cătunului din Upper Welland, la două mile de celebrul oraș balnear Malvern, în peisajul rural frumos al Worcestershire.

Pentru festivalul deocheat unii participanți au plătit până la 415 de euro pentru un abonament de trei zile, care include un cort de lux cu două paturi, încălzit și iluminat.

Mai mult de 70 de autoturisme și rulote au năvălit în tabără în primele ore ale deschiderii. La un moment dat a fost coadă pentru a intra, în timp ce swingeri din toată țara sunt pe drumuri de ore bune pentru a ajunge aici.

În cortul de bun venit, participanților le-au fost date câte o brățară cu cod de culoare, indicând la alți oaspeți cărui grup sau categorie aparțin. Ghidul de pe site-ul Swingfield indică în mod util ceea ce …poate oferi… fiecare cod.

„Nevestele fierbinți” sunt femei căsătorite care iubesc sexul ocazional cu alți bărbați, în timp ce „spatele gol” se refera la sexul fără prezervativ, care este „în general dezaprobat”, în functie de opțiunile celor din Swingfields.

„Taurii” sunt bărbații bine înzestrați, căsătoriți sau singuri și care caută sex, în timp ce „unicornii” sunt numite astfel, deoarece acestea sunt femei singure și atât de rare în scena swinging că puțini oameni au văzut vreodată una!…


„Nu e chiar înălțător, nu-i așa?”, a declarat Marjorie Stapleton, de 87 de ani, care locuiește la mai puțin de o milă de tabăra festivalului.

Eram în totalitate confortabili cu reputația noastră, pătată acum pentru găzduirea acestor evenimente comercializate și… lascive… în mediul nostru”


Acesta este al doilea an în care Swingfields a ales Malvern, faimos pentru peisajul său frumos, ca locul de desfășurare concertistică al celui mai mare compozitor din Anglia, Edward Elgar.

Astăzi, corturile de lux țâșnesc din pante împădurite pe dealurile localității Malvern și la doar cinci kilometri distanță de satul Ledbury unde este ”ascuns”  conacul de 6.000.000 lire sterline al actriței Elizabeth Hurley, de 54 de ani, cumpărat cu fostul ei amant și ex-jucător de cricket australian, Shane Warne, de 49 de ani.

Acum, localnicii sunt îngrijorați că zona lor va căpăta reputație proastă.

Decorul se schimbă, multe steaguri curcubeu, unul reprezentând un spermatozoid gigant și un altul indicând „locul de joacă”, flutură pe fundalul verde al Malvern.

„Este un pic jenant și în doar un an a început să facă faimă”, a adăugat doamna Stapleton, care a auzit prima dată despre swinging anul trecut, în timp ce viziona un documentar de Louis Theroux.

„Nu este atractiv”, a concluzionat Dna Stapleton. ”Nici nu sunt tineri. Sunt de vârstă mijlocie cu burțile mari. Este un pic teribil. Și e ceva puțin înfricoșător. E modul secret în care petrec. Nu-mi place secretizarea”. 

Participanților festivalului le este permis să umble goi, dar sunt încurajați totuși să rămână acoperiți de la brâu în jos la arena festivalului principal „din respect pentru personalul de catering”.  

Oaspeții sunt încurajați să fie activi la „distracție” și cât mai sociali și au fost avertizați: „dacă stați jos și așteptați, se va întâmpla puțin, implică-te.”

Ce s-ar putea întâmpla, dacă vă jucați bine cărțile voastre norocoase, este un „schimb complet”, în care un cuplu primește meseriașii parteneri în relatii sexuale, un „schimb de pereche”, în care un soț sau o soție face sex oral cu partenerul altcuiva sau în „aceeași cameră” dacă acele cupluri preferă, unii fac sex în fața celuilalt soț/soție.

Unii oameni ar vrea doar să privească. Cu toate acestea, voyeurii în cadrul festivalului sunt încurajați, dar organizatorii nu doresc ochi indiscreți din exteriorul festivalului…

De fapt, ei sunt atât de preocupați de păstrarea taberei lor la secret încât nu au pus banner pentru eveniment, în tabăra improvizată între o pădure mică și St Wulstan. Doar o serie de steaguri colorate curcubeu indică intrarea.

Participanților li s-a comunicat personal locul de desfășurare, marți, 48 de ore înainte de deschidere.

Cei care locuiesc în apropiere și cei care folosesc rețeaua locală de trasee publice spun că au fost împiedicați de securitatea taberei de anul trecut și nu sunt fericiți pentru a vedea întoarcerea acestui festival.

Shirley England, de 58 de ani, care locuiește în zonă de nouă ani, își plimbă câinii de trei ori pe zi pe jos. Dar anul trecut a spus că s-a confruntat cu securitatea taberei.

Când jurnaliștii au vizitat tabăra, au fost escortați de paznici dar le-au permis să facă fotografii neîngrădiți.

Pentru localnici, Festivalul a fost numit „F-Fest”, dar organizatorii insistă că Springfields nu este un eveniment sexual.

„Acest festival vrea să ofere un eveniment privat și sigur”, spune site-ul organizatorilor. „Noi nu oferim servicii sexuale, oferim evenimentul pe care oaspeții îl doresc: muzică, facilități, divertisment, comedii, alimente, baruri și avem toate licențele poliției locale și ale Consiliului zonal.” – totuși, organizatorul Deb Harrison a recunoscut că localnicii nu au fost preveniți.

„Securitatea este acolo doar pentru a arăta oamenilor încotro să meargă”, a spus Harrison. ”Asta e tot. Este accesul liber.”

Și a insistat că Festivalul nu este diferit de Glastonbury sau un hotel, unde oamenii se întâlnesc, se amestecă și poate chiar fac sex și a spus că evenimentul nu este un secret.

„Nu este ceea ce oamenii cred că este. E vorba de socializare. Este vorba despre oameni cu idei similare, care sunt împreună. Dacă nu aveți feeling, sau o conexiune, nimic nu se va întâmpla. Nu e un secret. Facem tot posibilul pentru a bloca totul pentru a proteja publicul și clienții noștri.”

Len Stephens, de 86 de ani, și soția sa, Jean, de 78, au fost căsătoriți timp de 61 de ani și trăiesc în zonă, fac parte dintre cei care nu sunt convinși de corectitudine.

„Nu cred că ar trebui să fie aici, într-adevăr”, a adăugat Stephens, care utilizează tractoarele sale clasice pentru a tracta copii pe remorci pentru a strânge bani pentru cercetare pentru cancer, la evenimente de caritate. „Are Malvern nevoie de asta? Dacă îi permiți o dată, ar putea reveni din nou.”

Întrebată ce se întâmplă la festival, doamna Stephens a răspuns: „Aș prefera să nu știu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.