Cel mai periculos pedofil din Marea Britanie, Richard Huckle, a fost înjunghiat mortal în închisoare

Cel mai depravat pedofil din Marea Britanie, Richard Huckle, a fost înjunghiat mortal în celula sa cu un cuțit improvizat.

Huckle, în vârstă de 33 de ani, a primit sentința să execute cel puțin 25 de ani în spatele gratiilor, pentru cele 191 de infracțiuni sexuale împotriva copiilor. Scrie DailyMail

Ieri, trupul său însângerat a fost găsit „prăbușit” în celula sa de la ultimul etaj al HMP Full Sutton, o închisoare de categoria A, lângă York, care adăpostește mulți dintre cei mai cunoscuți și mai violenți prizonieri din Marea Britanie.

Un deținut, coleg cu Huckle, a fost plasat în izolare în timp ce poliția Humberside se pregătește să lanseze o anchetă pentru crimă.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Justiției a declarat: „HMP Full Sutton, Richard Huckle, a murit pe 13 octombrie. Ar fi inadecvat să comentez în timp ce o anchetă a poliției este în curs.”

Un prieten al uneia dintre victimele sale strigase: „și o mie de morți sunt prea puțin pentru tine”.

Deghizat în creștin misionar devotat, Huckle a petrecut ani întregi vizitând case de bătrâni și orfelinate în timp ce preda engleza și fotografia în Malaezia și Cambodgia.

Așa-numitul pedofil „Anul Gap” s-a lăudat cu abuzurile sale pe un blog care a câștigat faima de „PedoPoints” pentru ferocitatea agresiunilor sale sexuale.

A fost chiar filmat violând copii și bebeluși. Începând cu vârsta de 19 ani, a acumulat incredibilă cifră de 20.000 de imagini cu abuzuri pe care le-a vândut în scop de profit.

Anchetatorii cred că ar fi  atacat încă alte sute de copii dacă nu ar fi fost prins în 2014, când poliția australiană a descoperit o rețea de pedofili pe dark intenet.

El a fost arestat de Agenția Națională a Criminalității după ce s-a întors acasă pentru a-și vizita familia de Crăciun, în 2015.

Huckle și-a menținut nevinovăția față de poliție, dar ulterior a mărturisit părinților săi. Îngroziți, au rugat poliția să-l scoată din casă.

În cel mai rău caz de acest gen la Old Bailey, el a recunoscut 71 de acuzații fără precedent pe parcursul a opt ani, inclusiv viol, agresiune sexuală și activitate sexuală cu copii.

În timp ce a fost scos din boxă, un spectator a țipat din galeria publică: „O mie de morți sunt prea bune pentru tine. Cunosc una dintre acele familii. Nu înseamnă nimic pentru tine.”

Judecătorul Peter Rook QC a declarat că Huckle reprezenta un risc substanțial pentru o perioadă nedeterminată: „Ai vizat și ai avut grijă de copiii săraci și de familiile lor dintr-o comunitate săracă, fără îndoială, încercând să-i impresionezi cu averea ta relativă ca occidental. Această comunitate era deosebit de vulnerabilă din cauza sărăciei sale. Infracțiunea ta a prins rădăcină în viața de zi cu zi, viața ta s-a rotit în jurul abuzului asupra copiilor.”

„Credințele tale distorsionate sunt adânc înrădăcinate, amăgirea ta de sine nu cunoaște limite. Ai fost și ești obsedat sexual de copii. Este clar din publicațiile tale pe site-urile de pedofile criptate ascunse pe web-ul obscur și din manualul pe care îl prelucrați, că viața ta s-a învârtit în jurul obsesiei tale sexuale și din cauza abuzurilor sexuale ale copiilor. Este, de asemenea, clar că, dacă nu ai fi a fost arestat, iată, intenționai să continui același stil de viață”.

Huckle, care a folosit bisericile pe care le-a frecventat în Kent ca „rampă” pentru a avea acces la victimele din străinătate, s-a așezat cu mâinile încleștate în rugăciune, în timp ce a fost condamnat.

Judecătorul a declarat că un manual de 60 de pagini despre abuzul copiilor pe care l-a scris pentru a-i educa pe alții despre cum să folosească victimele a fost un „document cu adevărat malefic”.

Judecătorul a spus însă că nu a arătat nici o remușcare sau înțelegere a ororii publice a campaniei sale de viol. El a adăugat: „În opinia mea, ai putea foarte bine să păstrezi sentimentele de regret, dar în acest caz nu există sentimentul de remușcare reală”.

Anchetatorii nu au putut identifica victimele lui Huckle pentru că a refuzat să transmită parolele criptate ale fișierelor ascunse de pe computerul său.

El a fost inițial urmărit penal pentru abuzul a 23 de copii, dar agenții au putut descoperi peste 20.000 de imagini și videoclipuri indecente.

Anthony Hill, de la Serviciul de urmărire, a declarat: „Timp de aproape nouă ani, Richard Huckle a supus cel puțin 23 de copii, unii dintre ei foarte tineri, la abuzurile cele mai terifiante inimaginabile.”

„El a vizat în mod deliberat și a avut grijă de comunitățile vulnerabile pentru a-și câștiga încrederea. El a făcut fotografii cu abuzuri pentru a le încărca pe site-ul obscur pentru a le împărtăși în întreaga lume.”

Un purtător de cuvânt al NSPCC a declarat: „Huckle este un pedofil înfricoșător depravat, care era încântat să abuzeze nou-născuții și s-a lăudat cu violarea copiilor care au avut încredere în el.

A lăsat o urmă de devastare, iar condamnarea sa reflectă gravitatea crimelor sale. Este oribil că Huckle a reușit să profite de acest abuz îngrozitor.”

Cel mai rău pedofil britanic Richard Huckle, în vârstă de 33 de ani, acum, a fost găsit „înjunghiat mortal cu o lamă improvizată” în celula închisorii sale, la trei ani după ce a fost închis pentru viol și agresiune sexuală de 200 de copii din Asia de Sud-Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.