Celion Dion și copiii ei

Artista este renumită pentru faptul că nu postează imagini cu cei trei fii ai săi, doar că, recent, aceasta și-a încălcat regula.

Celine Dion (50 de ani) a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de copiii săi, chiar de ziua gemenilor Nelson și Eddy. Aceștia tocmai au împlinit opt ani.

”Dragii mei băieți, ați împlinit 8 ani și mă faceți mândră de voi în fiecare zi”, a fost comentariul care a însoțit imaginea. ”Vă iubesc din toată inima mea și vă urez o aniversare fericită! Mama voastră”.

Celine, îmbrăcată în costumație de sport, apare alături de gemeni, dar și de fiul cel mare, René-Charles (17 ani), care este cântăreț rap.

Soțul lui Celine Dion, René Angélil, a murit acum doi ani, după o luptă îndelungată cu o afecțiune necruțătoare.

Artista a declarat, multe luni mai târziu, revistei Paris Match: ”Rene a vrut să moară în brațele mele dar eu cântam în acea noapte. Cred că a vrut să se ridice din pat și a căzut pe podea. În mod normal, după spectacol, el își lua pastilele, eu îi dădeam un sărut, îl înveleam și îl priveam cum adoarme. În acea seară, nu am vrut să-l trezesc. L-a găsit asistenta a doua zi. Distrusă, a venit la mine să-mi spună”.

Celine Dion a adăugat că a fost ”bântuită” de gândul că soțul ei s-a rănit în cădere. Cu toate acestea, când medicii au confirmat că nu a fost vorba de oase rupte sau sângerări, Celine s-a împăcat la gândul morții lui și chiar le-a spus acestora că este fericită că suferința a luat sfârșit.