Ceva mocnește în aer

razboi

De ce am fi tentați să credem faptul că există o conspirație? Că anume cineva conduce conducătorii țărilor occidentale? Fiindcă islamizarea occidentului este un fenomen social de mare amploare și este desfășurat pe baza unui scenariu foarte bine pus la punct. Occidentul a obținut libertățile democratice de astăzi cu imense sacrificii în sute de ani și le pierd una câte una sub pretextul securității naționale. Aleșii nu servesc deloc interesele alegătorilor, ci ascultă cu sfințenie de ceva obscur.

Câți cetățeni, oameni de rând, germani, francezi, britanici sau din oricare altă țară europeană au fost consultați și și-au exprimat acordul în privința primirii de emigranți islamici în țările lor?

Cum de își permit aleșii să decidă contra cetățenilor țărilor lor? Iată, lipsește instrumentul prin care decidenții să poată fi trași la răspundere. Sub pretextul ajutorării refugiaților din zonele de război, război creat tot de forțele occidentale, în lăcomia lor de petrol, alte resurse naturale sau pur și simplu putere, populațiile europene s-au trezit asediate de hoardele sălbatice. De ce le numesc hoarde sălbatice? Pentru că odată ajunși în occident își manifestă deschis disprețul pentru valorile occidentale, deși, paradoxal, beneficiază din plin de acestea. Occidentalii care ajung în țările orientale nu se comportă cu dispreț față de valorile lor culturale și se conformează regulilor sociale minime sau măcar reușesc să nu ofenseze cu nimic.

Adevărul este că pentru crearea statului unic mondial este nevoie de o religie intolerantă, de sharia, de organizări despotice, iar creștinismul nu mai servește puterilor lumii, de asta și este atacat creștinismul sub mii de forme. Dacă am cere să apărăm valorile creștine am fi luați drept habotnici sau extremiști, dacă islamicii pun stăpânire pe Europa este perfect ok!

Toată mass-media occidentală ascultă de puterile obscure și publică absolut orice ar putea crea frică față de islam. Nu ai voie să spui nimic contra islamului, dar contra creștinismului este chiar recomandat!…

De bună seamă că, personal, nu am de ce să am ceva contra acestei puternice religii, islamul, dar am ceva foarte contra cu instrumentalizarea ei, cu liderii lor spirituali care interpretează intenționat Coranul pentru a instiga supușii lor la ură și la violențe. Nu cred că scrie undeva în cartea lor sfântă că uciderea este justă. Dacă da, înseamnă că avem de-a face cu ceva foarte grav, cu o religie care ar trebui interzisă fiindcă proliferează crima.

Să înceteze minciuna: războiul de astăzi nu are nicio treabă cu credințele și orice manipulare este doar pentru ignoranți. Soldații SUA care ucid arabi în țările lor nu sunt trimiși acolo de Biserică sau de Dumnezeu, ci de Zeul Ban și de slugile acestuia. Nici teroriștii arabi nu sunt trimișii Dumnezeului lor, ci de liderii lor.

Și creștinismul a fost folosit pe vremuri pentru a ucide și jefui, dar vremurile acelea au apus de mult, de aproape un mileniu.

Creștinii care pleacă la război nu sunt credincioși lui Dumnezeu, ci ai banului. Nu pleacă la război pentru ca să-și apere țara sau credința lor, ci pentru că așa îi trimit conducătorii lor, sau pentru că vor bani ori pentrucă le place să ucidă.

Un soldat trebuie doar să-și apere țara, atât, nu să plece să ucidă arabi pentru ca mai marii lumii să le fure petrolul sau alte avuții. Este vremea să înceteze minciuna binelui dorit de SUA sau de Rusia întregii lumi. Țările bogate europene sunt complice. Este vremea să înceteze minciuna că toate corporațiile au creat bunăstare și locuri de muncă, NU, au creat avere pentru a acapara apoi puterea în lume, pentru a conduce statele și a le îngenunchea.

Războiul occidentului contra orientului este unul care nu îndreptățește nicio parte. Occidentul ar trebui să se dezvolte și să trăiască din propriile resurse, nu din jaful celor ale altor popoare și ar trebui ca niciun cetățean occidental să nu mai plece la război contra popoarelor altor zone. Iar orientul să nu creadă într-o victorie prin islamizare sau terorism, deoarece este vremea să înțeleagă faptul că sunt manipulați și folosiți de către forțele obscure. Au fost secole de pace între creștini și islamici.

Ura trebuie să înceteze și fiecare să-și vadă de țara lui, de cultura lui, de religia lui, să se folosească liber de resursele pământurilor lui.

Diversitatea nu poate fi distrusăiar ideea de stat unic mondial este o utopie. Globalizarea este o utopie. Religia unică, indiferent care, este o utopie.

Cetățenii Europei nu vor islamul cu forța. Fiecare cetățean este liber să îmbrățișeze oricare credință dar nu prin înfricoșare sau cu forța armelor.

Europenii au alte valori legate de muncă și de creație iar cei care emigrează în Europa, venind din Africa sau Asia, sunt în cel mai bun caz bucătari, în rest doar negustori, mână de lucru pentru agricultură și cam atât, nu sunt îndemânoși cu muncile din industrie sau tehnologii avansate. De ce afirm acest lucru atât de generalizat? Fiindcă observăm careîndeletniciri îmbrățișează preponderent emigranții islamici aici în occident.

Trăiesc într-un oraș cosmopolit în care nu se resimte vreo răceală sau, mai rău, ură, între oamenii diferiți cultural, etnic… și așa mai departe. Dar asta până la un semn. Ceva mocnește în aer.

Sursa Foto: omaga.ro

va urma

Articolul precedentExperimente culinare – lumea își schimbă gusturile?
Articolul următorUngaria va proteja orice maghiar ”persecutat” de DNA în România!
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno