Ceva stă să se întâmple – ”Deșteaptă-te de tot”

muie psd!… Da, frate, cum zici tu, dar după asta? Ce facem?…


Știri contradictorii, multe dintre ele false. Mii de români înrolați sau ”agățați” singuri, la marea derută. Nu mai vezi o postare pe rețelele sociale la care românii să nu se înjure, pur și simplu orice ai spune, ”ți-o iei”!… Stau la pândă zi și noapte și orice postare o monitorizează și atacă virulent chiar și comentariile, fie că sunt ori nu sunt în cunoștință de cauză, cunosc ori nu cunosc persoana.

Dacă i se răspunde pe măsură, cheamă ”ajutoare” și năvălesc alte zeci de ”înjurăcioși” antrenați parcă în tabere speciale.

Români care nu mai contribuie la bugetul românesc de stat de zeci de ani, fiindcă, firesc să nu, din vreme ce lucrează afară, au ajuns să ceară socoteală guvernului …ce face cu banii!

Români care fac bine ilegal și răul legal, se dau sfinții și corecții și îndreptățiții... Să nu mai spunem de asociații (care reprezintă doar pe membrii săi) cum sunt atacate!… Dacă îi iei la bani mărunți, aceștia pleacă boscorodind cu coada între vine și te atacă apoi ca lașii, furibund!… Nimeni nu-și mai vede bârna din ochi!

Români care nu izbutesc să lege două vorbe coerente, să scrie o singură propoziție corect, sunt însă foarte instruiți la cele mai diversificate insulte. Nimeni nu se mai privește pe sine în oglindă. Nimeni nu mai vrea propriile filtre de judecată, toți iau ”vrăjeala” de împrumut și o răspândesc cu furie… Sloganurile cu impact emoțional fac până și pe cei mai cuminți oameni să iasă la vedere măcar cu un Like… încurajând astfel marea derută.

Ceva stă să se întâmple: Unii zic că protestele vor schimba guvernul psd, foarte bine, să-l schimbe… Încă nu se știe cu cine sau ce! Dar nici nu mai contează, psd își merită soartaau plusat prea mult când au pretins șpăgi uriașe de la multinaționalele aleavezi legea offshore și iată, acum, acestea au declanșat marea derută…

Nimeni, oricât de limpede îi explici, nu acceptă adevărul că nu doar psd trebuie să pice, ci și toate celelalte formațiuni la fel de vinovate și complice. Nimeni nu acceptă că DNA și toate celelalte structuri au făcut doar jocul grupurilor mafiote, nicidecum nu servesc țara, ci doar o sug de bani.

Nimeni nu acceptă adevărul că România nu este condusă din interior. Instituțiile statului ascultă de voci din umbră.

Ceva stă să se întâmple: Va fi dat jos guvernul psd+alde. Vacanța trece iute, ne vom trezi cu noi belitori de piei de pe spinările românilor, fiindcă am schimbat doar niște nume cu alte nume și nicidecum SISTEMUL.

Spune asta românului și ai să vezi ce înjurături îți iei!… El știe una și bună, muie psd și jos cutare… Dincolo de asta el nu mai vede nimic, te privește în zeflemea, îți mai trage o înjurătură și întreabă: dar tu cine ești? Sunt fratele tău omule, sunt român ca tine… du-te bă de-aici, muie psd!… Da, frate, cum zici tu, dar după asta? Ce facem?…

Ceva stă să se întâmple: românii sunt tot mai învrăjbiți și mai îndârjiți în vrajba lor, toți sunt apărătorii dreptății și nimeni nu se întreabă a cui dreptate? Și cum, și de ce, și după ce!…

Românii stăpânesc rețelele de socializare și acolo își duc veacul… practică sportul național: sudalma…

Partea bună este că se mișcă ceva, partea proastă este că mișcații nu simt și nu înțeleg ce-i mișcă și unde sau încotro!

Dușmanul omului de rând nu este coruptul, cât alesul care decide legal contra lui…

Dușmanul omului este cel care a dat voie austriecilor să ne ia pădurile… nimeni nu întreabă CINE este acela care a dat voie austriecilor să ne ia pădurile… Oare de ce? Fiindcă omul de rând întreabă numai ce i se șoptește la ureche să întrebe și nici aia nu înțelege bine… noroc că înjură, să-și mai aerisească dinții…!

Dușmanul omului de rând este întreg eșafodajul de sisteme ale statului, miile de legi făcute prost… rostul țării pus greșit… Dar despre asta nu vă pasă. Vă pasă doar că i-au luat plăcuțele ăluia cu muie psd, de parcă v-ar fi smuls inima din piept… Vă poate fura legal oricine dar să nu cumva să vă ia plăcuța cu muia… să nu vă ia dreptul la sudalmă, fiindcă doar de atât sunteți în stare pentru țară.

Ceva stă să se întâmple: tinerii sunt derutați, deși, paradoxal, sunt foarte deștepți… Ciudat lucru că i-a atins lehamitea bine injectată de puterile în stat.

Încă o zi și vine august, luna vacanței când românii din afara granițelor pot să își vadă familia, țara. Românii de pe afară, în majoritatea lor, nu vor să audă de proteste, fiindcă știu deja CINE le organizează… Unii își închipuie milioane pe stradă la dat jos pesedeii… pentru ca să urce cine? Nu contează. Serviciile știu mai bine cine o să fie, că doar ele instigă gloata și tot ele dictează ce să se strige în stradă!…

Luați aminte: până nu se va stinge vrajba, până nu se va trezi conștiința omului de rând, până nu va renaște iubirea frățească între români, până nu se va ivi o morală ”nouă” (bazată pe valorile milenare), până nu se va educa fiecare om pe cont propriu, până nu se vor mai petrece niscai nenorociri gen pădurile țării și marea migrație… România va mai luneca spre hăul sărăciei și va fi sfâșiată de oricine…

Nu cu muie salvezi țara, nu cu muie o zidești, nu muie lași copiilor și nepoților tăi… Nu mai apleca urechea la manipulatori, protestează permanent și cere ce vrei tu, nu ce vor alții… Deșteaptă-te de tot…

Protestează liber, cere ce simți, apără-ți ideile și credința, dar asigură-te mai înainte că ai o credință, că ai idei și că simți… și nu uita, nu e de ajuns să scapi țara de pesedei… mai ai mulți alții, unii chiar sunt militari activi în forțe străine…