Chris Gard, Connie Yates și copilașul lor de numai zece luni, Charlie – drame speculate din care unii fac milioane

Se prospectează aducerea micuțului Charlie la Roma
Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Chris Gard, Connie Yates și copilașul lor de numai zece luni, Charlie, bolnav de o maladie incurabilă, o justiție care este greu de înțeles într-o eră a vitezei tehnologice și a rapidelor descoperiri medicale. Scriind aceasta îmi vine în minte un film mai vechi în care unui tânăr i se aplică eutanasia… Boala de care suferea abia peste doi ani avea să-și fi găsit leacul. Așadar, dacă mai suferea încă doi ani, ar fi avut șansă să mai trăiască dar ,,justiția” i-a permis să moară. Medicul i-a făcut injecția letală fiindcă …așa a jurat el!…


Justiția, de altfel precum educația, sănătatea, credințele, artele… sunt chestiuni spirituale și nicidecum demne de simbolul tarabei, cântarul!... Chestiunile spirituale nu trebuiau instituționalizate niciodată în istoria umanității, a fost una dintre cele mai grave erori. Prin instituționalizare sistemele create vin șablonate pe criterii oricum numai spirituale nu, deci s-au de-spiritualizat cele mai elementare, vitale chiar, chestiuni, în numele nu știu cărei libertăți și a nu știu căror principii așa-zise sociale. Libertatea stă doar în ceea ce iubești, deci și asta este tot o chestiune spirituală și nu au cum pricepe toate acestea judecători și medici școliți pe limbajul banului sau al intereselor obscure.


Chris Gard, Connie YatesEutanasia – un subiect controversat: Lăsăm să sufere până se stinge un om a cărei boală nu-i dau medici de leac sau îi permitem să ,,grăbească,, sfârșitul și să fie scutit de suferințe?

Întâi de toate viața are, în diverse forme, foarte multe momente de suferință, nu știu dacă a existat vreodată vreo ființă care să nu fi cunoscut suferința într-una din formele ei.

Medicina doar tratează, nu vindecă. Cine nu a înțeles asta și s-a făcut medic, ne-urmând niciun traseu inițiatic spiritual, a ales să ajungă un criminal legalizat.

Vindecarea vine din străfundul ființei bolnave în contact cu marea ,,energie subtilă,, să-i spunem așa, deși încă nu știm ce este din punctul de vedere științific, oamenii îi mai spun iubirea lui Dumnezeu.

Cum ar avea conștiința medicii și judecătorii care ucid acest copil aflând peste o lună sau două că s-a descoperit leacul pentru acel tip de maladie?

Să nu sufere bietul copil, iată unde stă mila și rațiunea acestor oameni aleși să decidă viața cuiva.

Un părinte se luptă din răsputeri până la ultima clipă și are credința că miracolul există. Uneori miracolul nu se întâmplă dar e mai bine să nu-l fi așteptat?

Ce s-ar întâmpla cu o astfel de societate în care ne aruncă lipsa credinței în care mâine, pentru o banală gripă sau o banală decepție în dragoste poate fi motiv de eutanasiere? Sau când societatea ar considera ea așa că nu-i mai servești!…

Umanitatea a atins niveluri uimitoare de cunoaștere dar… s-a îndepărtat de sine, de partea spirituală din om. Am devenit obiecte.

Lăsați copilul să sufere până ce un miracol sau Moartea îl va stăpâni. Nu are nimeni niciun drept să decidă viața cuiva, chiar și dacă viața este un calvar.

Eutanasia este o crimă tot atât de gravă precum și avortul.

Dacă vă considerați CIVILIZAȚIE cu fumuri de occidentali superiori, recunoașteți-vă limita: unde începe în voi hoitul și unde spiritul! …altfel, sunteți doar niște biete ambalaje pline de …nimic.

Charlie, dacă va scăpa de acest coșmar, îl așteaptă o societate de …inumani… o societate unde stăpân este doar banul în îngâmfarea ignoranței.


Tot nu am înțeles de ce este nevoie de mila publica pentru cazuri disperate când bugetele de la sănătate sunt grase și păpate de mafiile industriilor farmaceutice, ale politicii și ale criminalilor ziși medici. De ce să coste nu știu cât în nu știu care clinică o medicație? Când orice leac descoperit ar trebui distribuit lumii întregi gratuit.

Îngrijirea sănătății ar trebui să fie obligatorie și gratuită tuturor ființelor de pe planetă.

Foarte rari mai sunt și medici cu vocație, dar aceștia au săvârșit o inițiere spirituală personală și societatea îi marginalizează fiindcă …nu aduc profit!…

Orice descoperire medicală este întâi foarte bine filtrată pe reguli de piață, nicidecum pusă în slujba oamenilor la liber… Aceasta este ceea ce numim civilizație: banul.


Chris Gard, Connie Yates și copilașul lor de numai zece luni, Charlie – drame speculate din care unii fac milioane – cum așa?… Se manipulează întreaga lume prin mass media ca societatea să se transforme accelerat într-un sistem anti-om, anti-viață și la îndemâna puterilor obscure.

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •