Cine poate ajuta: bărbat dat în urmărire pentru agresiune sexuală asupra unei fetițe de 10 ani


UPDATE: acum patru ore, (16.00 ro) – Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, în urmă cu puţin timp, a fost depistat, în municipiul Brăila, un bărbat care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual.

El va fi dus la sediul Poliţiei Judeţene Galaţi pentru a fi audiat.


Poliţiştii caută un bărbat care marți dimineață ar fi agresat sexual o fetiţă de zece ani, în scara unui bloc din Galați, scrie Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, incidentul a avut loc în jurul orei 8.00, pe strada Brăilei din municipiul Galaţi, unde o fetiţă de zece ani a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a dus-o în scara unui bloc, unde a agresat-o sexual.

Semnalmentele agresorului: vârsta 35 – 40 ani, constituţie solidă, ten măsliniu. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă gri, pantaloni din material textil, de culoare maro, iar pe cap purta un fes neagru.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ducă la identificarea bărbatului sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Sursa: hotnews
Distribuiți alerta, nu se știe de unde poate răsări o informație. Este inadmisibil să fie încă liber printre atâția copii pe stradă. Locul lui este decis prin lege, după gratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.