Cine va prezenta Premiile Oscar 2019

Anunțul oficial cu privire la cine va prezenta Premiile Oscar 2019 a fost făcut ieri, iar persoana desemnată este actorul Kevin Hart, cunoscut în special pentru rolurile din filme de comedie și spectacolele de stand-up comedy.

„De mulți ani sunt întrebat dacă voi prezenta vreodată Oscarurile și răspunsul meu a fost mereu același. Am spus că ar fi o oportunitate unică în viață pentru mine ca actor de comedie și că se va întâmpla atunci când va fi cazul. Sunt foarte fericit să spun că a venit în sfârșit ziua în care eu voi prezenta Premiile Oscar”, a declarat Kevin Hart pe contul său de Instagram, răspunzând astfel celor care se întrebau cine va prezenta Premiile Oscar 2019.
„Sunt pur și simplu impresionat deoarece acesta a fost un scop de pe lista mea de mult timp. Să pot să mă alătur listei legendare de gazde care au urcat pe această scenă este incredibil. Știu că mama mea zâmbește larg în acest moment”.

„Vreau să mulțumesc familiei/prietenilor/fanilor pentru că m-au susținut și m-au însoțit în tot acest timp. O să mă asigur că Premiile Oscar vor fi speciale în acest an. Apreciez oportunitatea oferită de @TheAcademy… acum este momentul să mă ridic la nivelul așteptărilor”, a mai spus Kevin Hart.

Printre cele mai recente gazde ale Premiilor Oscar se numără Jimmy Kimmel, Chris Rock, Neil Patrick Harris, Ellen DeGeneres și Seth MacFarlane.
Kevin Hart nu se află la prima experiență în calitate de prezentator. În 2016 a prezentat MTV Movie Awards împreună cu Dwayne „The Rock” Johnson, precum și The 2011 BET Awards și 2012 MTV Video Music Awards.

Oscarurile fac o schimbare istorică în încercarea de a rămâne relevante pentru categoriile mai tinere de public, dar fanii ceremoniei nu par deloc mulțumiți de modificare. Este vorba despre introducerea unei noi categorii, care va recompensa cel mai popular film al anului 2018. Numele noii categorii va fi „Outstanding Achievement in Popular Film’, iar aceasta este prima categorie nouă introdusă după 2001, atunci când în competiție au fost introduse și filmele de animație. În plus, întreaga ceremonie transmisă live la TV va fi scurtată mult, ajungând la doar 3 ore, ceea ce înseamnă că în timpul transmisiunii vor fi anunțate mai puține categorii.