”Cineva” plătește gras campaniile atât Pro cât și No Vax

Cineva plătește!

Întâi de toate plătim noi. Fie prin deteriorarea sănătății și chiar pierderea vieții, fie economic, prin adesea absurdele măsuri, scăderea economiei, dar și prin utilizarea banului public pentru îmbogățirea …unora.

BigFarma se bazează pe cercetare – în mare parte, statele investesc banul public în cercetare, ca apoi, când apare un medicament, o soluție, industria farmaceutică, fiind privată, își optimizează profitul până la cote nu uriașe, ci enorme, fabuloase!

Nu omul de rând distruge planeta, ci foarte bogații, mai marii lumii, iar acum, tot omului de rând i se pune în cârcă nota de plată și i se cere să salveze Terra.

Foarte multe vieți a salvat medicina și medicamentele, au lungit vârsta darcu ce preț? A și ucis milioane de oameni fără să fie anchete și vinovații pedepsiți.

Corupția practicată în lumea întreagă și mai ales în occident de către cei din BigFarma pare că nu va fi niciodata subiectul justiției. 

Plătesc oricât pentru decizie politică la nivel planetar, plătesc oricât campanii care să furnizeze clienți, produc chiar epidemii, produc boli pentru ca să fie necesare medicamentele… iată, nimeni nu va investiga aceste câmp criminal global…

Totuși, cine plătește campania No Vax? 

Acum, în plin val patru al pandemiei coronavirus, când se pare că mult-speratul vaccin nu ne va proteja, aflăm că față de noua tulpină covid vaccinul nu este chiar eficient, ne va trebui un nou vaccin… dar deja am plătit unul și ne-am vaccinat!…

Dacă umanitatea e convinsă că acest virus este artificial, o armă biologică, de ce ar crede că tulpinile noi, mutațiile, sunt NATURALE?

Așadar, suntem atacați cu arme biologice și cerem apărare taman la cei care ne atacă!

Vom trăi perpetua vaccinare, din vaccin în vaccin, transferând puterea planetară și toți banii umanității în mâinile celor care conduc BigFarma?

Deja au fost cumpărate doze la aceste vaccinuri de ordinul miliardelor, din bani publici, acum, va trebui să cumpărăm altele ”proaspete” și să ni le injectăm.

Restricțiile sunt percepute diferit fiindcă politicienii nu sunt credibili, oamenii au încredere în aleși numai când primesc sporuri de salarii și pensii, înlesniri, ajutoare, ieftiniri, ș.a.m.d. Asta și fiindcă domeniul politic este alterat profund, putred!

Oamenii nu au încredere nici în jurnaliști, fiindcă aceștia fac orice pentru bani… În plus, ne lovim de noua armă psihologică și nu doar, numită Political Correctness prin care trebuie să spui și să faci doar ceeea ce Puterea decide (fie puterea de stat sau ocultă) …

Oamenii nu ies spontan și voluntar în stradă să protesteze, extrem de rar gloata și-a manifestat liber entuziasmul sau dezaprobarea, furia.

Mai mereu și oriunde în lume, CINEVA a incitat gloata, a condus-o, a manipulat-o… Așa este cu No Vax, cât și cu Pro Vax!

Acum, este lesne de înțeles CINE plătește Pro Vax, adică să ne vaccinăm, dar rămâne să aflăm și cine plătește opoziția vaccinurilor… oare nu cumva sunt aceiași?

Cât despre dispariția democrației și crimele din spitale ar fi cazul să ne trezim și să fim foarte vigilenți. Planeta se prăvale iar noi aplecăm urechea la diversiunea celor interesați să nu fim deloc atenți și păsători.

Mult lăudatul Green Pass ar trebui legat direct de eficiența reală a vaccinării. Cum nu  garantează nimeni eficiența vaccinului, nu poate fi folosit nici pentru ”trecere” prin porți inventate abuziv…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.