”Circ avem, dar pâine …când?” – Galați, un oraș neîndeajuns de roșu!

Galați

Scandal la Galați, înaintea mitingului PSD: protestatarii aruncă cu hârtie igienică în susținătorii PSD.

Aproximativ 100 de protestatari s-au adunat, sâmbătă, în fața Palatului de Justiție din Galați, cu câteva zeci de minute înainte de startul mitingului la care este așteptat Liviu Dragnea.

„PSD, ciuma roșie” sau „Hoții, hoții!”, scandează cei strânși în fața Palatului de Justiție din Galați.

Protestatarii strânși în fața Palatului de Justiție aruncă hârtie igienică în direcția susținătorilor PSD. De asemenea, ei se manifestă zgomotos, suflând în vuvuzele şi fluierând, iar mulți șoferi care trec prin zonă claxonează.

Unul dintre organizatorii manifestațiilor împotriva PSD, „Galațiul nostru”, a lansat un apel la șoferi să claxoneze dacă trec pe lângă Casa de Cultură a Sindicatelor: „Dă-le de știre penalilor că nu au ce căuta în Galați! Galațiul nu e al lui Dragnea și nici al lui Nica”.

Momente tensionate la Galați: protestatarii au încercat să spargă bariera de jandarmi

Sunt momente foarte tensionate la Galați, acolo unde urmează să aibă loc un miting al PSD. Câteva sute de protestatari scandează împotriva PSD și s-au contrat cu jandarmii.

La un moment dat, oamenii, nemulțumiți de locul în care i-au amplasat jandarmii au încercat să spargă cordonul. Unii dintre ei s-au așezat pe carosabil și au amenințat că nu se mută de acolo.

Jandarmii s-au prins de brațe și formează un zid uman în fața protestatarilor. Protestatarii le strigă jandarmilor ”Jandarmeria apără hoția!”.

„PSD, ciuma roșie” sau „Hoții, hoții!”, scandează cei strânși în fața Palatului de Justiție din Galați.

Protestatarii strânși în fața Palatului de Justiție aruncă hârtie igienică în direcția susținătorilor PSD. De asemenea, ei se manifestă zgomotos, suflând în vuvuzele şi fluierând, iar mulți șoferi care trec prin zonă claxonează.

Liviu Dragnea și miniștrii, baie de mulțime la Galați: miting de amploare al PSD

PSD organizează un miting de mare amploare la Galați. Liviu Dragnea, însoțit de mai mulți miniștrii au făcut o baie de mulțime între susținători.

Liviu Dragnea, alături de Eugen Teodorovici, Dan Nica sau Carmen Dan au traversat mulțimea dând mâna cu oamenii. În cealaltă parte a pieței, sute de oameni protestează la adresa PSD.

Viorica Dăncilă, GAFĂ la mitingul PSD de la Galați, în timp ce lansa un atac la adresa lui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a comis o gafă, la mitingul PSD de la Galați. Ea a confundat Galațiul cu Iașul și a spus că, astăzi, cei de la PSD vor scrie adevărata declarație a românilor și l-a criticat pe Klaus Iohannis că nu a adus rezultate concrete în urma summit-ului de la Sibiu.

”Mă bucur să văd pancarde în care este tăiat PNL. Sunt oameni care au înțeles și vin alături de PSD, oameni care au înțeles că singura soluție este PSD, singurul partid care face lucruri bune pentru România (…) Românii nu mai au timp de pierdut! Viitorul este al României și al românilor și nu vom ceda. Noi, românii, vrem să fim tratați cu

Ce a rămas după summit-ul de la Sibiu? Am văzut poze, dar n-am văzut acțiuni concrete! Cum ne regăsim noi în declarația de la Sibiu? Cum sunt reprezentați românii, interesele românilor? De aceea, dragi români facem aici summit-ul de la Iași (sic!), scriem aici declarația de la Galați!”, a spus Dăncilă. (sursa: stiripesurse.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.