Circul viitorului – a înlocuit animale vii din arenă cu un spectacol extraordinar de lumini cu holograme

Un circ german a înlocuit animale vii din arenă cu un spectacol extraordinar de lumini cu holograme cu temă animală și speră că va inspira și alte circuri să facă același lucru.

Potrivit programelor de știri germane, Circus Roncalli care distrează publicul din 1976, a început treptat să elimine utilizarea animalelor de circ încă din anii ’90.

Recent, circul a decis să angajeze o echipă de producție pentru a crea un nou spectacol de holograme care folosește imagini cu animale.

A fost nevoie de 11 proiectoare diferite pentru a prezenta emisia de lumină la 360°, iar publicul a fost fascinat. Spectacolul înfățișa cai, un elefant enorm și chiar un pește roșu auriu imens în mijlocul scenei.

Activiștii pentru drepturile animalelor salută inițiativa, dă circul ca model pentru a elimina exploatarea animalelor vii, oferind în același timp publicului o splendoare a măreției lor.

Cu diverse state și țări care implementează interdicții legislative privind utilizarea animalelor ca interpreți, Circul Roncalli oferă un exemplu stelar pe care alții îl pot urma.

(Vedeți hologramele în acțiune în videoclipul de mai jos) – Foto de Optoma EMEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.