Co-Fondatorul unui canal de televiziune care, în trecut, a atacat mediatic pe Putin, a fost găsit mort în Spania

Directorul mass-media care a co-fondat un canal de televiziune independent rusesc, odată cunoscut că ”l-a aruncat în aer” pe Președintele Vladimir Putin, a fost găsit mort în Spania luni, potrivit foxnews.

Nu a fost imediat clar unde a fost găsit corpul omului de 64 de ani, Igor Malashenko, dar mass-media rusă a raportat că el  s-ar fi sinucis, potrivit cu Moscova Times.

Malashenko a fost co-fondator și a fost președinte al NTV, un canal care a criticat în mod regulat actualul președinte rus Vladimir Putin în timpul primului său mandat, conform Reuters. Și-a schimbat tonul după ce guvernul rus l-ar fi ”cumpărat” în anul 2000.

Malashenko a intrat în politică alăturându-se echipei de campanie a lui Boris Yeltsin pentru a-l ajuta să obțină victoria sa prezidențială în 1996, a adăugat Moscova Times.

Recent, Malashenko a fost responsabil pentru campania candidatului prezidențial Ksenia Sochak, de anul trecut. Cu toate acestea, el a primit doar 1.238.031 de voturi, comparativ cu 55.30.712 pentru Putin.

„Igor Malashenko s-a sinucis. Nu pot să îmi revin!”, a declarat luni pe o aplicatie de mesagerie, Jolchak, a raportat Moscova Times, citând ziarul economic Vedomosti„Sunt recunoscător pentru munca noastră în comun cu privire la campania prezidențială. L-am văzut ca o persoană foarte corectă și creativă. Sunt mândru că mi-a condus campania. „

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.