Cocaină în saloanele înaltei societăți a Romei, 21 de arestări

Acuzațiile variază de la vânzare la extorcare în saloane și în localurile din cartierul Parioli. Cinci persoane au fost arestate în flagrant. Au folosit metode de intimidare și amenințări cu moartea.

Poliția din Roma a arestat 21 de persoane acuzate de asociere pentru fapte penale, pentru vânzarea ilegală de cocaină, deținere, trafic, șantaj, amenințări, port ilegal și primirea de arme furate,  muniție. Cei arestați, potrivit unor studii coordonate de DDA, făceau trafic de cocaină în localurile romane din Parioli și în cluburile de noapte din Roma high class.

Cinci persoane au fost arestate în flagrant, iar în timpul operației militarii au confiscat arme și droguri. Printre localurile implicate, în particular, se află două lângă Via Veneto, în care unul dintre suspecți efectua comercializarea zilnică de cocaină.

Investigațiile au relevat o „filieră“ de traficanți de droguri, care, din cele două localuri, coordona activitățile trecând prin diferite cartiere ale capitalei – San Giovanni, Anagnino și La Rustica – acoperind și zona Casilina, unde se descoperise o organizație criminală care activa la Roma și provincie de mai mulți ani.

Metode de intimidare și amenințări cu moartea – a reieșit din anchete ”calibru mare” al suspecților: metodele de intimidare utilizate pentru a obține plăți – nu ezitau să amenințe debitorii sau proprii lor ”angajați”, cu moartea; în plus, puritatea cocainei traficate, după cum s-a constatat la analizele de laborator după arestarea unuia dintre suspecți, era de 97%.

O puritate fără precedent la nivel național, în ultimii ani, indicând faptul că marfa ajungea direct de la producător în Italia, fără „rehashes“. Unul dintre boss ai rețelei, cu perseverență, a continuat să coordoneze, el fiind promotorului principal al asociației care a continuat să comită delincvențe, în ciuda arestului la domiciliu. Și din nou, managementul extrem de bine organizat al activității de trafic de cocaină a fost confirmată prin arestarea „contabilului“ întregii organizații, în urma căreia nu numai că au fost confiscate cocaină, bani și materiale de ambalare, dar, de asemenea, descoperindu-se și numeroasele tranzacții ilicite încheiate cu cumpărători / consumatori.

În cele din urmă, una dintre persoanele implicate a fost arestată în flagrant în timp ce noaptea rătăcea pe străzile capitalei, cu un pistol Beretta calibru 7.65 cu seria răzuită și cu cinci cartușe în încărcător, gata să fie folosit.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.