Companiile Flanco, Penny, Cora și La Fântâna au scos la concurs numeroase locuri de muncă

Companiile Flanco, Penny, Cora și La Fântâna au scos la concurs numeroase locuri de muncă

Posturile libere sunt foarte diverse, de la șoferi, casieri, vânzători și lucrători comerciali în depozite, până la manageri și șefi de magazin.
Noi locuri de muncă sunt disponibile în peste 40 de localități din România.
Unii angajatori oferă și beneficii precum asigurare medicală privată, zile suplimentare pentru concediu de odihnă, bonusuri de loialitate și de performanță sau vouchere pentru cumpărături.

Iată ce locuri de muncă sunt disponibile acum în cele 4 companii:

1. Flanco face angajări în următoarele orașe: Baia Mare, Bistrița, Brăila, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Comănești, Constanța, Craiova, Deva, Făgăraș, Galați, Gheorgheni, Lugoj, Mangalia, Miercurea-Ciuc, Motru, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Petroșani, Rădăuți, Reșița, Satu-Mare, Sfântu Gheorghe, Sebeș, Sibiu, Târgu Jiu, Târgu-Mureș, Timișoara, Tulcea, Turnu Măgurele, Zalău.

Posturile disponibile sunt cele de recepționer, operator facturare, operator sold clienți, designer grafic, operator date site, merchandiser, consultanți vânzări, casiere, ofițeri credite.

Potrivit informațiilor de pe siteul undelucram.ro, un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în octombrie 2016 un salariu lunar net de 1.000 de lei plus tichete de masă în valoare de 15 lei/tichetul.

Un fost angajat full time în Cluj-Napoca în anul 2015, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga un salariu lunar nt de 1.200 de lei.

2. Compania La Fântâna, specializată în vânzarea de apă îmbuteliată pentru birouri și companii, face angajări în orașele Bacău, Baia Mare, Brăila, București, Cernica, Cluj-Napoca, Oradea, Târgu Mureș, Timișoara, Zalău.

Posturile disponibile sunt următoarele: șofer livrator, ajutor șofer (încărcător, descărcător), operator call center, agenți de distribuție, analist bază de date, referent contracte, reprezentant vânzări, tehnicieni – livratori, agenți livrări, primitor-distribuitor, reprezentanți vânzări, tehnicieni, operatori retrageri echipamente, muncitori în producție (recepția, încărcarea și descărcarea produselor pe linia de îmbuteliere, manipularea produselor în depozit), consilier juridic, operator service, tehnician aparate de apă, muncitori necalificați, referent relații clienți/call center.

Se oferă:
– salariu fix
– bonuri de masă
– comision din vânzări
– training

3. Lanțul de hipermarketuri Cora face angajări în orașele București și Cluj-Napoca.

Posturile libere sunt cele de decorator, vânzători, manipulanți marfă, manager raion gastronomie, măcelărie, asistent control facturi, manager raion produse proaspete, achizitor materii prime, coordonator comunicare și publicitate junior, analist IT.

Potrivit undelucram.ro, un angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în mai 2016 un salariu lunar net de 1.100 de lei

4. Penny Market face angajări în Alba Iulia, Bolintin, Brașov, București, Buftea, Chiajna, Cisnădie, Corbeanca, Pașcani, Pipera.

Posturile libere sunt cele de șefi de secție, adjuncți de șef de magazin, șefi de magazin, casieri, lucrători comerciali, verificatori documente expediție.

Beneficii:
– Asigurare medicală privată;
– Tichete de masă;
– Zile suplimentare pentru concediu de odihnă;
– Bonus de loialitate;
– Bonus de performanță;
– Vouchere pentru cumpărături;
– Training pentru dezvoltare profesională;
– Posibilități de învățare și dezvoltare în cadrul companiei.

Conform informațiilor publicate pe undelucram.ro, în martie 2014 un șef de magazin avea un salariu lunar net de 2.500 de lei plus bonuri de masă, iar un adjunct de șef de magazin 1.500 de lei plus bonuri de masă.(ejobs.ro)