Condamnat doar 10 ani pentru pedofilie – victima o fetiță de 14 luni

Pedofil de 43 de ani, condamnat la 10 ani închisoare pentru agresarea sexuală a unei fetițe de 14 luni – fetița a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pentru cele mai grave leziuni pe care le-a văzut un medic în toată cariera lui.

  • Alan Kusz, de 43 de ani, a agresat sexual o fetiță de 14 luni, la casa lui din Scoția.
  • A negat și a învinuit-o pe mama copilului pentru rănile fetiței.
  • Curtea a auzit anterior medicul spune leziuni ale copilului au fost „mai rău decât au văzut vreodată”
  • Kusz a fost încarcerat pentru 10 ani.

Un pedofil care a lăsat o fetiță rănită foarte grav după ce a agresat-o sexual înainte de a încerca să dea vina pe mama ei a fost închis pentru 10 ani.

Alan Kusz, 43, a atacat copilul de 14 luni în casa familiei sale din Kilwinning, North Ayrshire, Scoția, în aprilie 2018.

Înalta Curte din Glasgow a refuzat să scuza susținută de Kusz, cum că mama fetei a fost responsabilă pentru rănile pe care un medic le-a numit „cele mai grave văzute vreodată”.

Kusz, cunoscut al mamei copilului, a spus că a găsit fata „țipând de durere”, în timp ce vizita proprietatea.

Judecătorul Lord Armstrong a spus că Alan Kusz avea „conștientizarea și empatia limitată” pentru durerea pe care a cauzat-o unei victime atât „vulnerabilă” și l-a criticat pentru continuarea refuzului oricărei asumări a responsabilității.

„Societatea este îngrozită de un astfel de comportament și este responsabilitatea Curții să reflecteze asupra a ceea ce decide. Copiii tineri și vulnerabili au dreptul la îngrijire și protecție.

Este important ca toți cei care pot fi dispuși să comită infracțiuni privind abuzul sexual asupra copiilor, în modul în care s-a făcut acest lucru, să înțeleagă că sunt susceptibile de a primi sancțiuni penale semnificative, odată aduși în fața justiției”.

Curtea a fost informată asupra faptului că bietul copil a ajuns să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală complicată, iar un pediatru a declarat că prejudiciul este cel mai grav pe care l-a văzut vreodată.

Kusz a fost arestat – ADN-ul l-a legat de locul atacului.

Marți, judecătorul Lord Armstrong a înscris pe Kusz în registrul pentru infractori sexuali pe viață.

Lord Armstrong: „este clar că acțiunile tale au avut un efect negativ imens asupra copilului. Sentința pe care ți-o impun acum, proporționată cu datoria mea publică, este una de …zece ani închisoare.”

Articolul precedentUrsula Von Der Leyen – noul Președinte al Comisiei Europene
Articolul următorDupă 71 de ani de iubire adevărată: au murit în aceeași zi
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here