Condamnat pentru pedofilie: iese din închisoare în permisie și este ucis

Omul de 45 de ani era în permisie de la închisoare. A fost arestat în 2009, sub acuzația de violență sexuală împotriva unei fete de 15 ani, care, după un timp, și-a luat viața spânzurându-se.

Acum câteva zile a părăsit închisoarea pentru o permisie, iar joi seara a fost omorât în ​​Frasso Telesino (Benevento), în casa în care locuia. Victima este un fost pastor, Giuseppe Matarazzo, în vârstă de 45 de ani, arestat de poliție în 2009, sub acuzația de violență sexuală împotriva unei localnice de 15 ani care, după un timp, și-a luat viața spânzurându-se. Investigatorii nu  exclud nici o pistă.

Conform unei prime reconstrucții a carabinierilor, cineva a tras câteva proiectile împotriva omului, ucigându-l. S-au făcut cercetări în căutarea eventualelor urme care le-a lăsat  ucigașul.

Matarazzo a fost întemnițat la 4 martie 2009: potrivit procuraturii, el a profitat de starea de vulnerabilitate a minorei care a avut o simpatie pentru el. În decembrie 2011, el a fost condamnat la 11 ani și 6 luni de către Curtea de Apel din Napoli, pedeapsă pe care o ispășea.

Opinia publică este împărțită: unii justifică gestul, alții înțeleg că nu se pot face justițieri din vreme ce omul ispășea deja cea dată de lege.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.