Condamnat pentru uciderea unei fete de 8 ani, găsit mort în celula închisorii

Un om condamnat la moarte pentru uciderea unei fete de 8 ani, a cărei trup nu a fost descoperit niciodată, a fost găsit mort în celula închisorii din Oklahoma, vineri seara.

Corpul lui Anthony Joseph Palma, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit în jurul orei 19:30, de un ofițer care efectua o verificare de rutină. Personalul medical nu a reușit să-l reanimeze și a fost declarat mort în jurul orei 20:55

Autoritățile nu au spus cum a murit. Anchetatorii suspectează pe colegul de celulă al lui Palma, condamnat pentru crimă, că ar fi responsabil pentru moartea sa.

Decesul lui Palma vine la 13 luni după ce a fost trimis în închisoare pentru moartea lui Kirsten Renee Hatfield.

În 2017, familia fetei i-a spus lui Palma că l-a iertat și că se roagă pentru el. „Mă rog ca într-o zi să îți dai seama de dragostea lui Dumnezeu pentru tine”, a spus Shannon Hazen, mama fetei.

Procurorii au spus că Palma a răpit-o pe Hatfield de la casa ei din Midwest City, în seara de 13 mai 1997, și a abuzat-o sexual.

Noile teste ADN l-au conectat la caz, confirmând vinovăția, prin sângele descoperit pe pervazul dormitorului lui Hatfield și chiloțeii micuței descoperiți în curtea lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here