Confesiuni halucinante: o erecție care a durat …trei săptămâni…


În vara lui 2019 un bărbat cu orientări sexuale diverse a trăit o experiență aparte și a mărturisit-o pe rețele și în media, (sursa noastră este the guardian) și am considerat că merită făcută cunoscută nu pentru ineditul ei cât pentru utilitate medicală… Iată confesiunea:

”Am găsit un nou iubit astă vară, m-am mutat într-un apartament nou din Berlin și am început o nouă slujbă – a fost una dintre cele mai fericite perioade din viața mea.

Într-o vineri, partenerul meu petrecea noaptea devreme, așa că un prieten a venit cu câteva sticle de vin. În curând am fost la un Lab, cea mai cunoscută petrecere de vineri seara pentru bărbați doar la Berlin. Am luat pe Viagra înainte de a pleca de acasă pentru că îmi este greu să obțin o erecție dacă beau (eu și iubitul meu avem o relație deschisă). Când am întâlnit o asistentă cu barbă, frumoasă, mi-am sugerat să mă întorc la locul meu, unde s-a oferit să-mi facă o injecție pentru a îmbunătăți o erecție. Am ezitat. Încercasem ceva similar cu câțiva ani mai înainte, m-a durut puțin și mi-a mai greu decât îmi doream. Dar asistenta părea foarte încântată, așa că am fost de acord. A fost cea mai mare greșeală din viața mea.

Sunt fricos și urăsc acele, așa că am privit mai departe. Încă pot simți acea creștere bruscă a presiunii atunci când medicamentul a intrat prin penisului meu. A fost inconfortabil, dar nu dureros și a funcționat.

Când m-am trezit, m-am gândit că este ciudat să fii tot atât de …erect. Înainte avusesem o erecție de lungă durată – numită priapism – și un pachet de gheață mă ajutase. Am întârziat deja la parada Christopher Street Day, versiunea germană a Pride, așa că am luat un răcitor de vin de la congelator și am înfășurat în jurul penisului, m-am îmbrăcat și am alergat după un Uber. Am crezut că până la urmă erecția mea va scădea, așa că mi-a plăcut petrecerea.

La 5 dimineața din ziua următoare, m-am trezit cu durere constantă în penisul meu încă foarte erect. Am încercat calmante, pachete de gheață și băi fierbinți, dar nimic nu a funcționat. Ulterior, medicii mi-au spus că, cu cât penisul tău rămâne mai erect, cu atât este mai mare șansa de deteriorare permanentă. Obținerea rapidă a ajutorului este esențială, ideal în 2-4 ore. Așteptasem peste 30 de ani! Pe la 3 pm eram pe stradă, urlând în agonie, așteptând o ambulanță.

Când am ajuns la spital, aveam mai multă durere decât credeam că este posibil. Medicii au introdus ace de diferite forme și dimensiuni în penisul meu, uneori extrăgând sângele, alteori expulzând toxinele, odată cu un dispozitiv ondulat pe care l-am simțit rupând ceva prin țesut, sugând sânge în încercarea de a elimina medicamentul încă în acțiune. Mi s-a spus că mi s-a administrat un medicament de obicei prescris pentru disfuncție erectilă. Am avut un anestezic local, dar nu a funcționat.

A fost cel mai întunecat moment al vieții mele. Habar n-aveam dacă voi face din nou sex. Întâlnisem dragostea vieții mele și eram îngrozit că o voi pierde. Eram prea slab ca să mănânc sau să beau și cheagurile de sânge riscau să se răspândească în organele mele principale, ceea ce m-ar fi putut ucide.

Chirurgia de urgență a fost programată pentru dimineața următoare.

Dr. Pottek, un chirurg urologic reconstructiv, a efectuat o procedură anestezică generală numită metoda lui Grayhack: a perforat o venă de la piciorul meu până la baza penisului pentru a extrage sângele. A funcționat, dar aveam atâtea cheaguri de sânge în penis încât era încă greu și foarte dureros. Mi-au fost administrate medicamente, antibiotice și ameliorarea durerii se instaura.

Când m-am trezit, nu mai aveam dureri. Am simțit speranță. Partenerul meu și cu mine ne-am apropiat și prietenii mei au început să strângă bani pentru recuperarea mea. Povestea a devenit virală și am primit mesaje de sprijin din întreaga lume. La zece zile de la operație, penisul meu era încă erect, am făcut o scanare: am văzut o apropiere a țesutului în interior cu nuanțe de gri; cu fiecare bătaie a inimii mele, am văzut pete roșii, galbene și albastre indicând fluxul de sânge. Am urlat de bucurie: s-ar putea să pot din nou avea erecții naturale.

La trei săptămâni după ce asistenta mi-a dat injecția, am ieșit din spital. Este încă prea devreme pentru a spune care va fi impactul asupra vieții mele sexuale. Deși erecția acum este mai mică decât acum trei săptămâni, încă aștept să se termine complet și cu ocazia asta mi-am pierdut și slujba. Dar sunt hotărât să fac această experiență pozitivă. Am fost atât de inspirat de grija pe care am primit-o în spital, încât vreau să canalizez asta la formare ca vindecător și profesor Reiki.

Este ciudat să știi că oamenii din întreaga lume vorbesc despre penisul meu, dar îl folosesc ca ocazie pentru a sensibiliza și a salva pe ceilalți de durerea prin care am trecut.

Nu-ți injecta niciodată penisul cu o substanță necunoscută; dacă aveți o erecție mai mult de patru ore, mergeți la Urgențe”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.