Copii smulși de la părinți, mutilați psihic și folosiți de o rețea criminală

În anul 2019, mileniul trei – realitate greu de imaginat, demn de inimaginabile coșmaruri.

Copii, în special fetițe, scoși pe nedrept de sub tutela părinților, cu povești fabricate, abuz, fals, scheme manipulate pentru scopuri sexuale și ore de sesiuni de psihoterapie, care au servit doar pentru „spălări de creier”.

Copiii au fost, de asemenea, afectați și prin utilizarea impulsurile electromagnetice, cu electrozi aplicați pe mâini și picioare: un sistem care a servit pentru a modifica „starea de memorie în apropierea interviurilor judiciare” și care a fost explicat minorilor ca fiind un fel de: „vă voi da un mic aparat de memorie, care vă va ajuta să depășiți traumele”. Potrivit surselor, media italiană, în special il messaggero.it.

Printre minorele subjugate de către îngrijitori adoptivi și asistenți sociali este una aparte, plasat într-o pereche de femei homosexuale care au aderat la un parteneriat civil la data de 30 iunie anul trecut și care a fost manipulată în mod repetat până la o a face să creadă și să spună că ar fi fost abuzată de tatăl ei, deși nu era așa.

În mod similar, după cum a scris Procuratura în dosar, „în ceea ce privește relațiile fetei cu băieții de vârsta ei, după ce a dezvoltat o teamă de neînțeles pentru aceștia, și, în special, un coleg de clasă de care (după cum declară cadrele școlii), ea s-ar fi îndrăgostit…

Acestea sunt unele dintre obiecțiile care decurg din ancheta „îngeri și demoni” în rețeaua de servicii sociale și sistemul de plasament de la Val d’Enza, în Reggiano, care a condus la măsuri de precauție pentru optsprezece persoane, inclusiv primarul PD din Bibbiano, Andrea Carletti, medici, asistenți sociali, freelancer, psihologi și psihoterapeuți ai unui ONG din Moncalieri, în provincia Torino.

Ministrul Fontana a anunțat deja o Comisie de anchetă. În total sunt 27 de suspecți în ancheta coordonată de către șeful regiunii Reggio Emilia, Valentina Salvi, iar în cea reconstruită de carabinieri este pomenită o cifră de afaceri de …sute de mii de euro.

Scopul a fost de a sustrage copiii de la părinții lor, apoi păstrați în îngrijirea maternală și apoi plasați la un circuit de îngrijire privat, plătite de un ONG, „Hansel și Gretel.

Zeci de cadouri și scrisori de afecțiune, trimise de-a lungul anilor de către părinții naturali, pe care carabinierii le-au confiscat într-un depozit unde erau ascunse și pe care membrii serviciilor sociale investigate nu le-a înmânat, pe drept, niciodată copiilor.

Ancheta a început la sfârșitul verii 2018 după o escaladare anormală a plângerilor către autoritatea judiciară, de către serviciile sociale implicate, pentru presupusele infracțiuni de abuz sexual și violență împotriva copiilor, săvârșite de părinți.

După analiza dosarelor s-a văzut în mod clar că investigațiile sosesc anume pentru a se da sentințe de pierdere a drepturilor părintești și că totul este …un scenariu odios.

În toate acestea, potrivit anchetatorilor, primarul Carletti, care pus sub acuzația de abuz de funcție, a avut rol esențial pentru „acoperire” a activităților ilicite, datorită contactelor sale politice-administrative, dar și cu autoritatea sa la instanța juvenilă, tribunalul minorilor.

În aranjarea măsurilor preventive pentru pericolul de repetare a infracțiunii, procurorul descrie astfel comportamentul suspecților: „percepția lor asupra realității, a funcției lor, este complet pervertită și afirmă că urmărirea obiectivelor ideologice nu sunt imparțiale „.

Comportamente care au pus capăt viețile atât de mulți copii care astăzi, chiar și adolescenți, „arată semne profunde pe fond psihic, dependență de droguri și acte de auto-vătămare”.

Vice-premierul Luigi di Maio s-a adresat ministrului familiei, Lorenzo Fontana, solicitând o verificare imediată a întregului sistem de custodie națională, deoarece „…ororile similare nu sunt acceptabile. Și nu vor fi niciodată! ” „Ceea ce este în curs de dezvoltare de la” Îngeri și Demoni „ancheta este de o gravitate fără precedent”, a spus Fontana.

„În consultare cu grupurile Ligii, am luat deja măsuri pentru a institui un comitet de anchetă în comunitățile familiale care iau în grijă minori la nivelul întregii Italii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.