Copii vânduți chiar de părinți pedofililor – ORORILE unei pretinse civilizații


În mai toate țările lovite de războaie, de secetă, de sărăcie cruntă, au loc fenomene sociale, și penale totodată, de neimaginat.

Orori pe care niciun om sănătos mintal nu le poate accepta. Pedofilia este una dintre cele mai grave orori ale umanității. Niciun animal nu atinge sexual puiul speciei sale, omul iată, DA.

Un articol răvășitor și din nefericire nu este primul și nici singular, anchete diferite au dezvăluit aceste mari nenorociri în mai toate statele sărace, pe toate continentele.

Pedofilia are loc și sub ochii tăi, în lumea pretins civilizată, monștri care aparent îi crezi oameni respectabili, cu familie și roluri în societate, plătesc oricât pentru a folosi sexual un copil.

O astfel de oroare nu își poate găsi nicio justificare, nicio scuză. Iată în cele ce urmează o situație extrem de gravă:


Copiii gambiani sunt vânduți pedofililor britanici pentru doar 2 lire sterline de către părinții lor disperați, poate dezvălui The Sun Online.

Un număr mare de pedofili profită de legile oarbe din țara africană lovită de sărăcie pentru a porni în vacanțe plănuite să ascundă abuzurile în care aceștia vizează în mod deschis copiii.

The Sun Online a văzut cum copiii săraci din Gambia pot fi vulnerabili la pedofilii britanici atunci când a vizitat stațiunile de pe litoral, care pun Kololi pe pitoreasca coastă atlantică a țării pe harta ororilor.

Reporterul nostru a fost șocat când a constatat numărul minorilor africani neînsoțiți, copii pe care i-a văzut acompaniați de bărbați occidentali de vârstă mijlocie, care nu păreau să fie părinții lor biologici. Scrie Graeme Culliford pe The Sun Online.

La întâlnirile la care a asistat a văzut o fată cu vârste între șase și opt ani, luând masa cu un bărbat chel, cu părul alb, într-un restaurant plin de turiști de aceeași vârstă.

În aceeași zi, am văzut un bărbat robust în anii 50 sau 60 de ani, pe țărmul oceanului și care ținea de mână un băiat african în pantaloni scurți.

La fel de deranjant a fost vederea unui băiat gambian care privea cu ochii mari de teamă, în timp ce o femeie de vârstă mijlocie s-a ciocnit cu o tânără prostituată într-un faimos bar de pe plajă.

Era ora 11.30 pm și aerul era gros de fum de țigară. Băiatul, nu mai mare de doi ani, a fost ținut strâns de un bărbat alb cu accent britanic.

Copii vânduți cu 2 lire sterline

Ancheta noastră, spune Graeme Culliford, vine odată cu ceea ce experții avertizaseră că întreaga criză economică declanșată de prăbușirea companiei de turism Thomas Cook a ajutat la transformarea fostei colonii britanice într-un „paradis pedofil”, unde pervertiții pot opera fără control.

Thomas Cook a transportat 45% din 100.000 de vizitatori anuali ai Gambiei din Marea Britanie în capitala Banjul, până când a fost lichidat de sarcinile datoriilor din septembrie.

Într-un interviu exclusiv, Lamin Fatty, coordonatorul național al Alianței pentru Protecția Copiilor din Gambia, dezvăluie că atât turiștii bărbați, cât și femeile vizează minorii africani.

El avertizează: „Sexul este ieftin în țara mea, iar copiii sunt vânduți pentru minim 150 dalasi sau puțin peste 2 GBP în moneda UK.

„Unii părinți știu că copiii lor sunt maltratați și acceptă pentru că sunt atât de disperați de foame. Alții sunt prea naivi ca să-și dea seama. Ei cred că Occidentul plătește facturile și îi ajută iubitul sau iubita din bunătatea inimilor lor, în timp ce în realitate au intenții proaste.

„Abuzul asupra copiilor se produce continuu în Gambia, iar guvernul nu face suficient pentru a-l opri.”

„Copiii noștri sunt abordați direct pe plajă sau pe stradă, pedofilii provin din toată Europa, inclusiv din Regatul Unit.”

„Vreau să clarific că acest lucru nu privește doar bărbații, ci și femeile adulte care plătesc pentru a face sex cu băieți adolescenți din Gambia.”

„Avem legi care ar trebui să împiedice acest lucru să se întâmple, dar nu sunt aplicate, așa că am devenit paradisul unui pedofil”.

Deoarece turismul constituie o treime din PIB-ul țării, există temeri că întreprinderile vor da faliment și localnicii vor înfometa din cauza scăderii de 50% a activității economice care a lovit deja stațiunile de pe plajă.

Malick Jallow, avocat și apărător al drepturilor copiilor, a declarat pentru The Sun Online: „În timp ce unii turiști vor dori întotdeauna să îi ajute pe gambanii săraci, alții vor vedea această situație ca o oportunitate de a exploata pe copiii mici.”

„Problema este că uneori abuzul se face cu binecuvântarea părinților, deoarece aceștia sunt atât de nevoiași.”

„Percepția este că albii, sau „toubab-urile” așa cum îi numesc, au stive de bani și acești părinți sunt adesea încântați de faptul că copilul lor a atras atenția unui bărbat alb.”

„De fapt, îi face să se simtă mândri, astfel încât îi acordă băiatului sau fetei permisiunea de a merge cu persoana respectivă și când poliția încearcă să-i interogheze ei nu vor coopera.”

Fostul reprezentant Thomas Cook, Anne Heap, în vârstă de 53 de ani, din Wigan, a declarat: „Acești oameni sunt la fel de săraci pe cât poate fi săracii – este rar să vezi un copil care poartă pantofi – și nu există nicio altă afacere în afara de turism.”

„Thomas Cook ne-a oferit întotdeauna o capacitate suplimentară de 10 kg pentru bagaje, astfel încât lucrătorii și pasagerii să poată aduce cutii de ajutoare în Gambia, lucruri de bază precum haine, medicamente și rechizite școlare.”

„Primul lucru la care m-am gândit când am coborât la etaj a fost: Ce se va întâmpla cu oamenii din Gambia? Am fost singura companie aeriană care a zburat direct acolo.”

„Am auzit că nenorocirea a izbucnit deja pentru că nu vin suficienți bani – mâna care îi hrănește a dispărut.”

”Turismul sexual este deja uriaș în Gambia – unele baruri sunt ca bordelurile – și mă tem că mai mulți copii vor fi atrași în prostituție pentru a-și hrăni familiile.”

„Când lucram acolo, am văzut oameni bătrâni care mergeau cu fete de 10, 11 sau 12 ani. În Gambia există o parte întunecată.”

„Odată, când ne întorceam la Manchester, era un bărbat britanic de 70 de ani, cu o fată de aproximativ opt sau nouă ani. Aceasta a fost acum aproximativ opt ani.”

„Eram atât de îngrijorat de ceea ce se întâmplă, încât în ​​timpul zborului am avut o discuție cu el în afara toaletei. Am vrut și eu să vorbesc cu fata, dar nu a părăsit niciodată locul ei, nu părea deloc relaxată.”

„Am raportat-o, iar securitatea la frontieră mi-a spus mai târziu că bărbatul a fost arestat, dar nu am putut să aflu ce s-a întâmplat cu el sau cu fata.”

”Nu existau dovezi care să sugereze că vreunul dintre bărbații pe care i-am imaginat era un pedofil.”

”Cu toate acestea, experții la care am arătat dosarului nostru foto au spus că poliția ar fi trebuit să-i interogheze în conformitate cu legile privind protecția copilului din Gambia.”

Lamin Fatty a spus: „Acest lucru mă îngrijorează, deoarece, dacă copiii nu sunt însoțiți, nu ar trebui să fie singuri în zonele turistice fără părinții lor.”

„De asemenea, este interzis ca un copil să stea într-un bar noaptea târziu și nu încurajăm afecțiunea fizică cu minorii.”

„Lucrez cu fete și băieți și nu aș dori să le îmbrățișez sau să le ridic, nu este potrivit”.

Malick Jallow a adăugat: „I-aș fi chestionat pe acești bărbați dacă i-aș fi văzut singuri. Ca avocat și activist, aș dori să știu dacă au autoritatea de a avea grijă de acel copil. Am văzut o serie de copii mici africani mergând cu bărbați albi”.

„Avem mulți samariteni buni care vin în Gambia, dar avem și oameni care folosesc caritatea ca fațadă pentru a-și ascunde intențiile proaste.”

„Gardienii de securitate ar fi trebuit să-i pună la îndoială pe acești bărbați, dar există o cultură a inferiorității aici și le-ar fi fost frică să conteste un occidental bogat.”

Turiștii britanici mai pot zbura în Gambia prin Lisabona cu compania aeriană TAP sau prin Casablanca cu Royal Air Maroc. Există, de asemenea, un serviciu direct limitat, gestionat de compania „The Gambia Experience”, iar ofertele de pachete pot fi scoase pentru puțin peste 500 de lire sterline de persoană.

Lucy Mendy, în vârstă de 33 de ani, din Gloucester, încerca să se bucure de o vacanță de iarnă în țara pe care a venit să o vadă ca a doua casă – dar spune că a fost șocată de unele lucruri la care a fost martor în călătoria ei.

Ea a spus: „Am văzut bărbați mai în vârstă aducând fete de 15 sau 16 ani în camera lor de hotel.”

„M-a făcut să mă simt rău și mi-aș dori să pot interveni, dar aceasta nu este Marea Britanie și mi-a fost teamă de ce s-ar fi putut întâmpla dacă aș încerca să le fac față.”

„Oamenii de aici sunt atât de săraci, unii dintre ei vor face orice pentru bani, chiar dacă asta înseamnă să-și dea trupul unui turist”.

Mama lui Lucy, pensionara Marjorie Botton, în vârstă de 68 de ani, tot de la Gloucester, a adăugat: „Incidentul Thomas Cook a lovit cu greu oamenii. Făcea jumătate din turiștii britanici și asta înseamnă că poate nu câștigă suficienți bani pentru a trece prin sezonul liniștit care începe în aprilie”.

Turistul olandez Corina Bouwman a fost, de asemenea, martor la un abuz de copii în timpul celor două săptămâni de vacanță de iarnă din decembrie.

Asistentul social, în vârstă de 54 de ani, a spus: „Am văzut un număr de copii mici africani agățați cu bărbați albi mari. Cu fiecare ocazie m-am gândit: Ce se întâmplă aici? Unde este mama copilului? Dar nu am vrut să acuz pe nimeni în caz că mă înșela situația.”

„Bărbații albi se apropie de copii”

Tatăl a patru Abdullah Labamba, în vârstă de 48 de ani, administrează o tarabă de fructe lângă unul dintre numeroasele hoteluri care se aliniază pe plaja de palmieri a lui Kololi și susține că a fost martor cum pedofilii vizează copii vulnerabili care vând alune pentru mai puțin de 1 GBP o pungă.

El a spus: „Am văzut bărbați albi care se apropie de copii chiar aici, pe plajă. Fac tot posibilul să-i opresc. Le spun copiilor:„ Pleacă de aici, acesta nu este un loc sigur pentru tine.” … „Copiii vor fugi, dar în mod normal se vor întoarce. Este șocant.”

„Părinții lor sunt disperați de bani și știu că nu vor putea pleca acasă până nu vor vinde cel puțin cinci saci.”

„Unii bărbați încearcă să profite de asta oferindu-le 50 de lire sterline pentru întregul coș. Așa că le vor cere să se întoarcă pentru a merge undeva în privat.”

Flagel: abuzul asupra copiilor

În mod tragic, abuzul asupra copiilor este acum endemic în Gambia, unde 60% din cei 1,9 milioane de locuitori trăiesc sub pragul sărăciei.

Cercetările anterioare au arătat că pedofilii acționează adesea ca lucrători de caritate și buni samariteni, astfel încât să se poată împrieteni cu familii sărace – și UNICEF a avertizat că Gambia este una dintre cele mai importante destinații din Africa pentru turismul sexual al copiilor.

Între timp, guvernul gambian a introdus noi legi care să le permită confiscarea proprietăților hoteliere, în cazul în care copiii sunt maltratați în cunoștință de cauză.

De asemenea, s-au angajat să distribuie „amenzi grele” și „sentințe dure” pedofililor care sunt prinși.

Însă, incredibil, a existat o singură acuzație lipsită de succes, deoarece legile au fost lejer aplicate apoi, omul a fost grațiat de președinte.

În 2006, profesorul norvegian Svein Agesandakar, de 57 de ani, a fost găsit vinovat de abuzul a șase copii, cel mai tânăr de trei ani.

Curtea a auzit cum și-a făcut drum într-o familie gambiană aflată în dificultate, acționând ca un om bun, oferind părinților saci de orez și pantofi noi, în schimbul timpului, singur, cu cei șase copii într-o cameră de hotel.

Pedofilul avea condamnări separate pentru abuz asupra copiilor în Norvegia, dar a fost condamnat la doar trei ani de închisoare.

Așadar, în 2018, președintele Adama Barrow a decis să-l ierte din motive care nu au fost suficient dovedite niciodată.

Ulterior, iertarea a fost ridicată pe fondul unui scandal public, dar specialiștii se tem că acest caz al său a dat undă verde altor pedofili.

În octombrie anul trecut, o anchetă oficială a Organizației Națiunilor Unite a constatat că zonele turistice din Gambia continuă să fie un loc periculos pentru copii și că prădătorii stau acum în moteluri și apartamente private pentru a evita ochii presei.

Raportorul special al Națiunilor Unite, Maud de Boer-Buquicchio, a raportat: „Cazurile rare în care sunt prezentate plângeri la poliție nu sunt luate în considerare în mod corespunzător, colectarea de dovezi convingătoare este întârziată, iar investigațiile și urmărirea penală sunt blocate, provocând victimele sau martorii care își retrag plângerile.”

„Se pare că unele cazuri au fost închise pe baza faptului că declarațiile victimelor minore ar fi fost inconsecvente.”

Raportul nostru vine după ce guvernul britanic a fost trântit pentru că nu a protejat copiii în străinătate de prădătorii britanici.

Un raport al anchetei independente privind abuzurile sexuale asupra copiilor (IICSA) a constatat că trebuie să se facă mai multe pentru a se asigura că violatorii care operează în țări sărace, precum Gambia, sunt prinși și urmăriți penal.

Solicitând un nou plan național de soluționare a problemei, Debbie Beadle, directorul programelor organizației pentru protecția copiilor ECPAT Marea Britanie, a declarat: „Sperăm că prin evidențierea acestor eșecuri instituționale, Marea Britanie va deveni lider mondial în lupta împotriva abuzurilor asupra copiilor vulnerabili la nivel global și că toți copiii victime din străinătate sunt „sub radarul” autorităților.”

Nu sunt cuvinte pentru a comenta astfel de situații, nimeni nu se întreabă ce se petrece nu doar cu trupul acestor micuți, ci cu sufletul lor… la ce să se mai aștepte de la viață?

Suflete sfârtecate, pângărite de cea mai de jos mizerie umană: pedofilul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.