Copil de 13 ani fulgerat la Bacău

Un băiat în vârstă de 13 ani din judeţul Bacău a murit joi, după ce a fost lovit de un fulger, în timp ce se afla într-o pădure din comuna Coţofăneşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, copilul se afla într-o pădure din localitatea Coţofăneşti, moment în care a fost lovit de fulger.

„La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui echipaj de ambulanţă, dar personalul medical a încercat resuscitarea copilului fără succes. Din păcate, echipajul medical nu a putut decât să constate decesul”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Andrei Cepoi, reprezentantul ISU Bacău.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru moarte suspectă.

„Din informaţiile pe care le deţinem, băiatul de 13 ani se afla într-o pădure, alături de fratele său, iar, la un moment dat ar fi fost lovit de fulger. Fratele victimei se afla la distanţă de aceasta din urmă, astfel că nu a păţit nimic, nu are vreo leziune”, a spus Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

În ultimele 24 de ore, în Bacău a plouat extrem de mult, judeţul aflându-se în continuare sub avertizare cod galben de ploi şi atenţionare hidrologică cod portocaliu de inundaţii.

Articolul precedentCartea „REGENERAREA NEAMULUI ROMÂNESC” prigonită, interzisă, distrusă…
Articolul următorDragoste cu năbădăi: ea 50, el 76, și cadouri foarte scumpe… Ea, totuși, îl părăsește
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno